Peer to Peer Fondsenwerving | De ultieme non-profit gids

Ontdek de kracht van peer-to-peer fondsenwerving in de non-profit sector. In dit artikel verkennen we hoe deze unieke aanpak organisaties in staat stelt om hun bereik te vergroten, betrokkenheid te stimuleren en fondsen te werven voor hun nobele doelen. Leer hoe peer-to-peer fondsenwerving uw non-profitinitiatieven naar nieuwe hoogten kan tillen.

11 minutes read
Peer to Peer Fondsenwerving | De ultieme non-profit gids

Peer to peer fondsenwerving kan een slimme manier zijn om meer geld in te zamelen en tegelijkertijd uw supporters te machtigen en op te leiden. Deze methode van fondsenwerving moedigt uw huidige supporters aan om deel te nemen aan de inzamelingsacties van uw organisatie.

Als gevolg hiervan kan peer-to-peer fondsenwerving u helpen de fondsenwerving inspanningen en impact van uw non-profitorganisatie te vergroten en tegelijkertijd nieuwe supporters voor uw goede doel aan te trekken. Maar een succesvolle peer-to-peer fondsenwervingscampagne vereist enige planning en voorbereiding om jezelf voor te bereiden op succes.

Of je nu nog nooit hebt gehoord van peer to peer fondsenwerving of een professionele p2p fondsenwervende planner bent, dit artikel staat boordevol peer-to-peer fondsenwerving tips en best practices om van te leren! In dit artikel leer je:

Aan het einde van dit artikel zul je merken dat je gemotiveerd en uitgerust bent om je eigen peer to peer fondsenwervingscampagne te plannen!


Wat is Peer to Peer Fondsenwerving?

peer to peer fundraising

Peer to peer fondsenwerving, ook wel p2p fondsenwerving genoemd, is een methode van fondsenwerving die uw supporters aanmoedigt om actief deel te nemen aan fondsenwerving. In plaats van simpelweg te doneren, wordt een peer-to-peer deelnemer een actieve fondsenwerver voor uw non-profitorganisatie, wat het bewustzijn en de steun van uw organisatie vergroot.

Dit lijkt misschien een eenvoudig idee, maar er zijn wel enkele belangrijke stappen nodig om echt succesvol te zijn. In het tijdperk van social media vereist peer to peer fondsenwerving consistentie, vertrouwen en follow-up. Nadat we de ins en outs van p2p-fondsenwerving hebben uitgelegd, bespreken we enkele peer to peer tips en ideeën voor fondsenwerving om uw organisatie te helpen groeien!

 


Wat is het verschil tussen peer to peer fondsenwerving en crowdfunding?

Crowdfunding is een methode om de menigte van een persoon of organisatie aan te moedigen om samen te komen en te doneren voor een specifiek doel. Als uw organisatie bijvoorbeeld een evenement wil organiseren of iemand geld nodig heeft om op reis te gaan, kunnen ze crowdfunding gebruiken om donaties te vragen om dat doel te bereiken. Meestal bevat een crowdfunding initiatief een webpagina met de oproep tot actie ‘Doneren‘.

Peer-to-peer fondsenwerving verschilt in een aantal opzichten van crowdfunding. Het belangrijkste verschil is dat p2p-fondsenwerving een grootschaligere versie van crowdsourcing is. Het doel van peer-to-peer fondsenwerving is om de beste kampioenen van uw organisatie aan te moedigen hun eigen fondsenwerving doelen te creëren en geld in te zamelen vanuit hun eigen persoonlijke netwerk. Een peer to peer campagne omvat een reeks kleinere initiatieven die door elke inzamelingsactie worden opgezet. Peer-to-peer fondsenwerving heeft de mogelijkheid om meer netwerken te bereiken en hogere doelen te bereiken.

Bekijk onze blogpost over dit onderwerp om de verschillen tussen p2p-fondsenwerving en crowdfunding volledig te begrijpen


Voordelen Peer to Peer Fondsenwerving

what is peer to peer fundraising

Het grootste voordeel van p2p fondsenwerving is de mate van impact die het kan hebben op uw organisatie. P2P-fondsenwerving kan op de volgende manieren helpen:

 1. het bewustzijn van uw organisatie vergroten,
 2. andere netwerken bereiken, en
 3. helpen u meer geld in te zamelen.

P2P fondsenwerving is meestal afhankelijk van middelen die u al heeft, namelijk sterke relaties en passie. Voeg eenvoudig te gebruiken, betaalbare software voor fondsenwerving toe, zoals Donorbox en je bent binnen de kortste keren klaar om van start te gaan 


3 Soorten Peer to Peer Fondsenwerving

what is peer to peer fundraising


1. Lopende of voortschrijdende peer to peer fondsenwerving

Lopende of lopende p2p-fondsenwervingscampagnes zijn niet aan tijd gebonden. Deze inspanningen zijn zelf gemotiveerd door de fondsenwervers, waardoor de deelnemers de macht hebben om te kiezen wat het beste voor hen werkt. Sommige fondsenwervers profiteren van de mogelijkheid om hun eigen trein te besturen en waarderen de flexibiliteit van timing. Het belangrijkste nadeel van deze optie is een mogelijk verlies van stoom. Als er geen einddatum is, kunnen de inzamelingsacties hun interesse verliezen en kan de campagne inactief worden.


2. Tijd gebonden

Tijd specifieke p2p fondsenwerving inspanningen worden meestal gespreid over een paar weken of zelfs maanden. Peer-to-peer fondsenwervingscampagnes met een bepaalde tijdsperiode zijn een geweldige manier om een begin, midden en einde te bieden. Een krachtig begin creëren door opwinding op te zwepen, en daarna halverwege inchecken bij fondsenwervers om hen betrokken te houden. Het plannen van een eindevenement is een spannende manier om de race te beëindigen en je zaak wat urgentie te geven!


3. Geven in een beperkt aantal Dagen

‘Geven tijdens een aantal dagen’ is ambitieus, maar kan geweldig zijn voor organisaties die van een uitdaging houden! Meestal vereist de gevende dag vooraf een aanzienlijke hoeveelheid voorlichting en bewustzijn, zodat deelnemers klaar en enthousiast zijn wanneer de dag komt. Dagen geven is een snelle manier om een doel te bereiken 


Hoe start je een peer to peer fondsenwervingscampagne?

peer to peer fundraising tips

Zoals je hierboven hebt geleerd, kan peer-to-peer fondsenwerving voor iedereen heel effectief en leuk zijn! Hieronder hebben we de stappen uitgesplitst om u en uw organisatie op weg te helpen.

Hier is een 4 stappen proces voor het starten van een peer-to-peer fondsenwervingscampagne:

 • Stap 1: Organiseren
 • Stap 2: Kies uw peer to peer software voor fondsenwerving
 • Stap 3: Betrek uw inzamelingsacties
 • Stap 4: Herinner alle deelnemers aan het doel

1. Organiseren.

Wat is jouw evenement? Wie neemt de leiding? Wat voor soort evenement wil je plannen? Door al je details glad te strijken, beheer je niet alleen de stressniveaus intern, maar zorg je ook voor een vertrouwensrelatie met je fondsenwervers.

Extra Tip: Houd bij het plannen van uw evenement rekening met de andere manieren waarop uw organisatie het hele jaar door geld inzamelt. Door vooruit te denken, kunt u mogelijke inzamelingsacties informeren, deelname aanmoedigen of opwinding opwekken.


2. Kies je peer to peer fondsenwerving software.

Door een peer-to-peer platform voor fondsenwerving te selecteren, heb je de flexibiliteit om creatief te zijn met je p2p-inzamelingsacties. Zonder contracten of opstartkosten is Donorbox een geweldige ondersteuning voor korte- en langetermijncampagnes!

Extra tip: selectief zijn met betrekking tot uw software en een systeem kiezen met de functies die u nodig hebt, zal van groot belang zijn voor het succes van de peer-to-peer-fondsenwerving van uw non-profitorganisatie.


3. Betrek je fondsenwervers.

Een van de belangrijkste sleutels tot het succes van uw p2p-inzamelingsactie is het voorbereiden van uw inzamelingsacties. Plan tijd in om de deelnemers te informeren, vragen te stellen en de missie te versterken. Verzamel en distribueer de tools die uw fondsenwervers nodig hebben om de doelen te bereiken.

De bronnen die je aan je inzamelingsacties levert, kunnen van alles zijn, van een eenvoudig e-mailsjabloon dat ze kunnen aanpassen tot een pakket materiaal om hun eigen evenement te organiseren. Zorg ervoor dat jij en je team hebben nagedacht over de taak die je je inzamelingsacties geeft om te voltooien, zodat je uitgerust bent om ze onderweg te helpen!


4. Herinner alle deelnemers aan het doel.

Met leuke evenementen of actieve uitdagingen in het verschiet, kan het ware doel soms verloren gaan. Herinner alle betrokkenen eraan waar ze naartoe werken. Herinner alle deelnemers aan het verhaal van uw organisatie en vermeld het op al het materiaal – hand-outs, toespraken en vooral landings-/donatiepagina’s!

With fun events or active challenges on the horizon, sometimes the true purpose can get lost. Remind everyone involved what they are working towards. Be sure to remind all participants of your organization’s story and include it on all materials – handouts, speeches, and especially landing/donation pages!


5 Beste Peer to Peer Fondsenwerving Platforms

peer to peer fundraising tips

Hoewel peer to peer fondsenwerving een beetje arbeidsintensief kan lijken, zijn de resultaten het waard! Hieronder duiken we in de 5 beste peer to peer softwareplatforms voor fondsenwerving.


1. Donorbox

De peer to peer fondsenwervingsfunctie van Donorbox is eenvoudig te gebruiken, zit boordevol verhalen en maximaliseert uw campagne-inspanningen met geweldige add-ons. U hoeft alleen maar een schakelaar op uw campagne dashboard om te zetten om aan de slag te gaan. En het beste is dat Donorbox tot 31 december 2021 een gratis proefversie aanbiedt om non-profitorganisaties te ondersteunen met hun fondsenwerving op Giving Tuesday.

Enkele belangrijke kenmerken die specifiek zijn voor peer-to-peer fondsenwerving van Donorbox –

 • Het duurt minder dan een minuut om het proces van peer-to-peer fondsenwerving voor uw campagne te starten
 • U kunt mensen handmatig uitnodigen of de optie open houden voor iedereen die uw campagne online bezoekt
 • Geïnteresseerde supporters kunnen inloggen, je uitnodiging accepteren en binnen enkele minuten beginnen met geld inzamelen
 • Fondsenwervers kunnen hun eigen foto en achtergrondafbeelding toevoegen aan hun inzamelingspagina
 • Ze kunnen het verhaal achter hun steun aan uw zaak toevoegen
 • Ze kunnen hun inzamelingsdoel instellen (algemeen of voor de maand)
 • Fondsenwervers kunnen het donatiebewijs aanpassen
 • De pagina van elke inzamelingsactie wordt uitgerust met een doelmeter en ons robuuste donatieformulier
 • Donaties van alle campagnes gaan naar uw oorspronkelijke campagne-account
 • Elke pagina voor de inzamelingscampagne wordt voorzien van knoppen voor het delen van sociale media om uw bereik te maximaliseren

Prijzen: tot 31 december 2021 is de peer-to-peer-inzamelingsfunctie van Donorbox gratis voor alle non-profitorganisaties. Anders dan dat, is Donorbox, als fondsenwervingsplatform, gratis om mee te beginnen en zijn er geen maandelijkse kosten. Alleen onze basisplatformvergoeding van 1,5% en de verwerkingskosten voor betalingen (2,2% + 30¢) zijn van toepassing. Maar u heeft de mogelijkheid om uw donateurs te vragen deze kosten te dekken. Bekijk hier meer over onze prijzen.

 


2. GoFundMe

Gofundme is een populaire tool voor online fondsenwerving. Meestal wordt Gofundme gebruikt om geld in te zamelen voor persoonlijke projecten, reizen of een specifieker doel in een kleinere, meer crowdfunding-achtige methode.

Belangrijkste kenmerken van fondsenwerving:

 • Stel uw fondsenwervingspagina in slechts een paar minuten in
 • Stel een inzamelingsdoel in met een doelthermometer om je voortgang bij te houden
 • Voeg een foto of video toe aan je inzamelingspagina om je verhaal te vertellen
 • Rekruteer donateurs uit de pool van miljoenen GoFundMe-supporters
 • Ondersteund in 19 landen

Prijzen: Gratis abonnementen rekenen 1,9% verwerkingskosten plus 30 cent per transactie. Flex-abonnementen brengen 3% platformkosten in rekening, plus 2,2% verwerkingskosten en 30 cent per transactie. Bekijk hier prijsdetails.


3. Double the Donation

peer to peer fundraising tips

Verhoog uw inspanningen voor bijpassende geschenken met Double the Donation, zodat donateurs en organisaties gemakkelijk passende geschenken van werkgevers kunnen leren kennen en verzamelen als onderdeel van uw peer-to-peer fondsenwervingscampagne.

Donorbox integreert met Double the Donation om u een alles-in-één oplossing te bieden voor uw peer-to-peer fondsenwerving.

Belangrijkste kenmerken van fondsenwerving:

 • Doorzoek ’s werelds grootste en meest actuele database van bijpassende cadeaubedrijven
 • Bewustwording creëren over bijpassende cadeaus
 • Geef donateurs toegang tot bijpassende cadeauformulieren, richtlijnen en instructies, zodat ze gemakkelijk bijpassende cadeauverzoeken kunnen indienen

Prijzen: Het Premium-abonnement kost $ 499 per jaar. Voor organisaties met meer dan $ 25.000 aan jaarlijkse inkomsten uit bijpassende geschenken, beginnen de prijzen bij $ 3.000 per jaar. Bekijk hier alle prijsinformatie.


4. OneCause

peer to peer fundraising tips

OneCause is an event fundraising platform offering mobile bidding and auctions, text-to-give, and peer-to-peer fundraising.

Key fundraising features:

 • Use your peer-to-peer campaign to sell tickets and sponsorships for fundraising events and galas
 • Manage event details, registration, check-in/out, and post-event reporting
 • Create customizable online giving pages
 • Gamification tools can be added to donation pages to increase donor engagement

Pricing: OneCause provides custom pricing for each organization based on their needs. View plans for online fundraising.


5. Mighty Cause

peer to peer fundraising tips

Mighty Cause is een alles-in-één suite voor fondsenwerving. Deze software biedt gebruiksvriendelijke tools voor donorbeheer, peer-to-peer ondersteuning voor fondsenwerving en meer.

Belangrijkste kenmerken van fondsenwerving:

 • Gebruik peer-to-peer tools voor fondsenwerving om uw inspanningen te versterken
 • Maak aangepaste donatiepagina’s die het merk van uw organisatie weerspiegelen
 • Accepteer maandelijks terugkerende geschenken
 • Maak een tekst-om-te-geven of crowdfunding-campagne

Prijzen: Mighty Cause biedt het Essentials-abonnement voor $ 69/maand (of $ 59/maand indien jaarlijks gefactureerd) en het Advanced-abonnement voor $ 119/maand (of $ 99/maand indien jaarlijks gefactureerd). Bekijk hier de details van beide plannen. Er zijn ook verwerkingskosten van toepassing.

Lees hier meer over het kiezen van het beste fondsenwervingsplatform voor uw non-profitorganisatie in onze blogpost.


Beste voorbeelden voor peer to peer fondsenwerving om in gedachten te houden

p2p fundraising


1. Vertel een verhaal

Hoewel unieke, kant-en-klare evenementen leuk kunnen zijn, moet u er rekening mee houden bij het selecteren van een campagne. Als het thema van de peer to peer fondsenwervingscampagne betrekking heeft op uw organisatie, zal uw boodschap luider klinken en langer blijven hangen.


2. Maak het leuk en impactvol voor de fondsenwervers

Dit is een goed moment om na te denken over je publiek! Denk aan de mensen in je netwerk en de mensen die je aan je netwerk zou willen toevoegen. Tegenwoordig worden veel mensen overspoeld door drukte. Activiteiten waar mensen aan willen deelnemen, die hen uitrusten van het ‘druk zijn’ of een gevoel van doel geven, zijn het meest succesvol.

Het creëren van arbeidsintensieve processen of inspannende activiteiten zal minder snel worden uitgevoerd, omdat ze meer stress veroorzaken op het toch al stressvolle leven van uw deelnemers.


3. Maak inzamelingsacties makkelijk

Eenvoudig te bouwen, duidelijke landingspagina’s of tekstcampagnes maken p2p-fondsenwerving eenvoudig! Mensen die de organisatie leren kennen, zullen eerder doorgaan en meedoen als het donatie- en deelproces een makkie is. Zodra uw non-profitorganisatie een peer-to-peer-campagne of -project heeft geselecteerd, wilt u een eenvoudig, merkgebonden donatie formulier waarmee fondsenwervers en donateurs kunnen deelnemen.

Extra tip: inzamelingsacties virtueel laten deelnemen kan een handige manier zijn om ze via sociale media te laten delen! Lees hier meer over het runnen van een succesvolle online inzamelingsactie.


4. Wees observerend

Maak aantekeningen over wat werkt, wat niet werkt en het waarom achter beide. Leer van uw eerdere inspanningen en de inspanningen van uw collega’s. We willen allemaal iets nieuws en origineels creëren, maar vaak zijn succesvolle p2p-fondsenwervingscampagnes gebaseerd op peer feedback. Luister naar uw deelnemers en leer van hun feedback om op voort te bouwen en af te stemmen voor de toekomst.

Extra tip: Door naar uw deelnemers te luisteren, geeft u ze niet alleen een sterk gevoel, maar leert u ook hoe u het proces voor hen kunt verbeteren en vereenvoudigen, wat leidt tot een win-winsituatie!


6 ideeën om toekomstige P2P-fondsenwerving evenementen te stimuleren

p2p fundraising


1. A-thons

Denk aan activiteiten die uw netwerk leuk vindt of die betrekking hebben op uw organisatie. Read-a-thons zijn een geweldige manier om alle leeftijden erbij te betrekken. Rennen/lopen/zwemmen kan helpen bij het bevorderen van gezonde gewoonten. Deze methode kan ook voor vriendschappelijke concurrentie zorgen tussen elke inzamelingsactie om aan te moedigen meer boeken te lezen of meer baantjes te trekken.

Het eindresultaat is een leuke berekening van het donatie bedrag per mijlpaal! Je kunt ook creatief zijn met de thema’s. Als je je topkampioenen aanmoedigt om samen te brainstormen over ideeën, wordt de passie nieuw leven ingeblazen en worden ze onvermijdelijk ertoe aangezet om meer fondsenwervers aan te trekken.


2. Uitdagingen

Uitdagingen kunnen een leuke manier zijn om fondsenwervers aan te moedigen om virtueel deel te nemen. Bijvoorbeeld, de Ice Bucket Challenge voor de ALS Foundation moedigde deelnemers aan om een video te posten waarin ze ijswater over hun hoofd gieten en het stokje doorgeven door hun vrienden uit te dagen om dit voorbeeld te volgen. De Extra Life-campagne moedigt videogamers aan om games te spelen voor een goed doel!


3. Symbolische gebaren

Symbolic gestures are a good way to involve people by asking them to change an aspect of their lifestyle in a symbolic way. Movember encourages participants to grow out their mustaches for the month of November. The End It Movement encourages participants to mark a red X on their hands. Both of these gestures raise awareness and open the door for conversation in addition to fundraising.

Symbolische gebaren zijn een goede manier om mensen te betrekken door hen te vragen een aspect van hun levensstijl op een symbolische manier te veranderen. Movember moedigt deelnemers aan om hun snor te laten groeien voor de maand november. De End It Movement moedigt deelnemers aan om een rode X op hun handen te markeren. Beide gebaren vergroten het bewustzijn en openen de deur voor een gesprek naast fondsenwerving.


4. Ambassadeur of door kampioenen aangestuurde peer to peer fondsenwerving

Het selecteren van topdonoren, supporters of klanten om deel te nemen aan de fondsenwervingscampagne is een goede manier om ze te vieren. Door deze kampioenen in staat te stellen het gezicht van de campagne te zijn, vertrouwt u erop dat ze uw organisatie vertegenwoordigen en geeft u hen de kracht om hun verhaal te vertellen.

Extra tip: zorg ervoor dat u grondig en communicatief bent over de richtlijnen, zodat ze enige instructie hebben om uw organisatie te helpen consistentie te behouden en tegelijkertijd hun uniciteit op te nemen.


5. Evenement beheer peer to peer fondsenwerving

P2p-fondsenwervers voor evenementen beheer zijn een geweldige manier voor mensen die graag op meer praktische manieren deelnemen. Maak een handboek met activiteiten en gesprekspunten om de fondsenwerver te begeleiden. Of overweeg een doos met materialen om de inzamelingsactie te geven om swag-items, decoratieve banners of informatiemateriaal voor de aanwezigen te verstrekken.

Een goed voorbeeld is de Amerikaanse Red Cross Blood Drive Scholarship. Elke deelnemer ontvangt een handboek waarin wordt uitgelegd hoe een bloedinzameling te organiseren met handige hulpmiddelen en tips voor succes.

Door de inzamelingsactie nuttige materialen te geven, maakt u het proces minder intimiderend en effectiever.


6. Dag specifieke evenementen voor peer to peer fondsenwerving

Net als bij -athons, helpt het creëren van een specifiek evenement op een specifieke dag die door uw organisatie wordt beheerd, fondsenwervers om met minder inspanning deel te nemen. Een goed voorbeeld hiervan is het AIDS Vaccine 200, dat deelnemers aanmoedigt geld in te zamelen voor hun individuele fietstocht zonder het gedoe van het organiseren van een eigen evenement. Relay for Life is een ander zeer succesvol voorbeeld dat teams aanmoedigt om samen te komen, deel te nemen en ervaringen te delen.

Evenement specifieke peer to peer fondsenwervingscampagnes zijn een veel eenvoudigere, maar praktische manier voor fondsenwervers om mee te doen!


Conclusie

p2p fundraising

Peer to peer fondsenwerving is een geweldige manier om uw netwerk van donateurs te betrekken en het bewustzijn te vergroten! Niet alleen dat, je zult meer donaties inzamelen in vergelijking met een eenvoudige online campagne of zelfs crowdfunding (je weet maar nooit!). Met wat brainstormen en plannen, plus gebruiksvriendelijke peer-to-peer fondsen werving software – host je je campagne in een mum van tijd!

Ga in slechts 15 minuten aan de slag met uw p2p donatie platform voor fondsenwerving – zonder opstartkosten, geen maandelijkse kosten en zonder contract! Meld u nu aan.

U kunt onze blog bekijken voor tips en bronnen voor non-profit organisaties.


Peer to Peer Fondsenwerving FAQs

We gaan enkele veelgestelde vragen over peer to peer fondsenwerving beantwoorden.

p2p fundraising


1. Hoe kan ik deelname aan peer to peer fondsenwervingscampagnes aanmoedigen?

Een manier om deelname aan peer to peer fondsenwervingscampagnes aan te moedigen, is door vriendelijke concurrentie tussen de fondsenwervers te creëren.

Vriendschappelijke competitie is een geweldige, bemoedigende manier om doelen tot het uiterste te drijven. Door de concurrentie te stimuleren, krijgt u waarschijnlijk meer betrokkenheid. De prikkels kunnen social media shoutouts, geschenken of andere vormen van publieke erkenning zijn!


2. Wat is de beste peer to peer software voor fondsenwerving voor non-profitorganisaties?

We zijn misschien bevooroordeeld, maar Donorbox heeft het allemaal! Hiermee kunt u aangepaste donatie pagina’s maken met eenvoudige donatie formulieren en meer functies voor uw inzamelingsacties. Met lage kosten, geen contracten en aanpasbare opties – Donorbox past perfect bij al uw ideeën voor peer to peer fondsenwerving.

Avatar foto

Terry is the Growth Lead The Netherlands for Donorbox. Passionated about online marketing and always happy to share the newest updates for Non Profits in The Netherlands.

 • linkedin
 • soundcloud

Join the fundraising movement!

Subscribe to our e-newsletter to receive the latest blogs, news, and more in your inbox.

Breng je Donatie ervaring naar een hoger niveau
Breng je Donatie ervaring naar een hoger niveau
Sluit je aan bij de 50.000+ non-profitorganisaties die al online geld inzamelen
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief per e-mail van nieuwe non-profitorganisatie artikelen en functie-updates. (U kunt zich op elk moment afmelden.)
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief per e-mail van nieuwe non-profitorganisatie artikelen en functie-updates. (U kunt zich op elk moment afmelden.)
Join a 30min Demo to see how Donorbox can help you reach your fundraising goals!
Join a 30min Live Demo to see how Donorbox can help you reach your fundraising goals!