Top Membership Software voor non-profitorganisaties in 2022

Top Membership Software voor non-profitorganisaties in 2022

Membership Software voor non-profitorganisaties ? Veel non-profitorganisaties vertrouwen uitsluitend op lidmaatschapsgelden om hun inspanningen te financieren. Het runnen van een lidmaatschapsprogramma is een diepgaand proces dat gemakkelijker wordt gemaakt met de juiste tools. Het vinden van de juiste software kan voor organisaties als deze het verschil betekenen tussen overleven en falen.

Membership software kan non-profitorganisaties helpen nieuwe leden te werven, de nodige contactgegevens te verzamelen en op de markt te brengen voor specifieke ledengroepen. Met hoogwaardige lidmaatschap software kunnen leden ook communiceren met uw non-profitorganisatie. In dit artikel hebben we 7 non-profit membership software voor non-profitorganisaties tools opgesomd die opvallen in wat ze te bieden hebben.


Top 7 Membership Software voor non-profitorganisaties Tools

Er zijn duizenden lidmaatschap software opties beschikbaar voor non-profitorganisaties. Hieronder staan er een paar die opvallen vanwege hun services, kosten en aangepaste opties voor specifieke non-profittypen.

  1. Salsa
  2. Member Planet
  3. Church Community Builder
  4. Omni Magnet
  5. Wild Apricot
  6. Donorbox
  7. NeonCRM

1. Salsa

nonprofit recurring membership management software

Salsa is CRM-software (Customer Relations Management) waarmee non-profitorganisaties giften en acties van leden kunnen volgen. Hun onbeperkte aangepaste formuliervelden, activiteiten tijdlijnen en geautomatiseerde berekeningen voor het volgende voorgestelde geschenk helpen non-profitorganisaties om meer geschenken van leden te controleren en aan te moedigen.

Salsa’s peer-to-peer campagne teampagina’s, e-mailmarketing en social-media tools stellen non-profitorganisaties in staat om meer leden te werven en de betrokkenheid te vergroten.

Salsa onderscheidt zich van anderen op deze lijst vanwege zijn Advocacy-tools. Salsa stelt non-profitorganisaties in staat om online petities te maken en bijgewerkte federale, staats- en lokale wetgevende contacten te koppelen aan hun online campagnes met weinig extra moeite.

Prijzen

Non-profitorganisaties moeten contact opnemen met Salsa voor aangepaste prijzen op basis van hun behoeften.


2. Member Planet

small nonprofit membership software

Member Planet is een andere betaalbare optie voor non-profitorganisaties van elke omvang. Het biedt aanpasbare formulieren voor non-profitorganisaties met onbeperkte aangepaste velden om verschillende lidmaatschap niveaus te creëren en de benodigde ledeninformatie te verzamelen. Donateurs kunnen online deelnemen via e-mail of met een link op de website van de non-profitorganisatie. Zodra ze lid zijn geworden, kunnen individuen hun eigen gegevens, privacy-instellingen, lidmaatschap informatie bijwerken en online betalingen doen.

Non-profitorganisaties kunnen ook geld inzamelen met de evenement registratie tool van het bedrijf, aangepaste microsites voor evenementen maken om informatie te hosten, RSVP’s voor evenementen verzamelen en online tickets verkopen.

Prijzen

De prijs van de lidmaatschap software is afhankelijk van de grootte van de organisatie en de benodigde opties. Het basisplan van Member Planet heeft geen maandelijkse kosten, maar omvat 4% platform- en 3% + $ 0,30 verwerkingskosten bij elke donatie.

Er zijn ook pro-abonnementen, beginnend bij $ 50 per maand plus een platform van 2% en 3% + $ 0,30 verwerkingskosten. Lees hier meer over de prijzen.


3. Church Community Builder

small nonprofit membership software

Church Community Builder-software is speciaal gemaakt voor kerken en hun unieke lidmaatschap behoeften. Met hun database kunnen kerken alle informatie opslaan die ze kunnen verzamelen over hun kerkleden en connecties met andere leden.

Met deze online tool kunnen kerken ook online offers en tienden verzamelen door middel van  online donatie formulieren met PushPay. Kerken kunnen Church Community Builder ook gebruiken om kerkdiensten live te streamen, wat een populaire optie is geworden tijdens de pandemie.

Prijzen

Church Community Builder-pakketten zijn onderverdeeld in 3 secties. Ze vermelden geen prijzen voor deze plannen op hun website, maar bevatten een link om een offerte te ontvangen. Lees hier meer over deze prijzen.


4. OmniMagnet

small nonprofit membership software

OmniMagnet richt haar lidmaatschap software op onderwijsfaciliteiten. Met deze lidmaatschap software kunnen non-profitorganisaties onbeperkte geschenkcampagnes en het bijhouden van alumnilidmaatschappen maken en beheren. Leden ontvangen automatische kennisgevingen van verlenging en kunnen hun eigen profiel bijwerken na ontvangst van aanmeldings- en wachtwoordinformatie.

Non-profitorganisaties kunnen lidmaatschappen van meerdere niveaus en meerdere jaren creëren die meerdere prijsopties bieden. Dit is een unieke en handige tool bij het werven van alumni. Onderwijsorganisaties die de databaseservice van OmniMagnet gebruiken, beschikken over up-to-date tracking en automatische scans om eventuele duplicaten te verwijderen. Deze tool kan ook naadloos worden geïntegreerd met software voor evenementregistratie om indien nodig donorinformatie te verzamelen.

Prijzen

De prijzen voor deze software staan niet op de website vermeld, maar u kunt contact met hen opnemen voor een offerte.


5. Wild Apricot

membership management software for nonprofits

Wild Apricot is niet gericht op een specifiek type non-profit, maar hun diensten en prijzen zijn duidelijk gemaakt voor grotere organisaties. Met hun database voor lidmaatschapsbeheer kunnen non-profitorganisaties hun volledige database importeren. Dit is een groot voordeel voor organisaties met databasenummers in de duizenden.

Andere opties voor non-profitorganisaties zijn niet uniek, maar komen nog steeds ten goede aan organisaties van elke omvang. Deze diensten omvatten:

  • Pagina’s alleen voor leden
  • E-mailbeheer
  • Evenementbeheer, inclusief online kaartverkoop, wachtlijsten en gastregistraties

Gebruikers van Wild Apricot kunnen hun service naadloos integreren met elke WordPress-website en online donaties of aankopen voor een online winkel accepteren. Non-profitorganisaties kunnen ook de lidmaatschaps- en admin-apps van Wild Apricot gebruiken om meer ledenactiviteit en donaties aan te moedigen.

Prijzen

De prijzen voor deze software zijn verschillend voor reguliere organisaties en non-profitorganisaties met meerdere hoofdstukken. Hun startplan is gratis en stelt non-profitorganisaties in staat om informatie over maximaal 50 contacten te verzamelen en op te slaan. Abonnementen en prijzen stijgen totdat non-profitorganisaties het Global Plan bereiken voor $ 720 per maand, waarmee ze informatie kunnen verzamelen over maximaal 50.000 contacten.

Non-profitorganisaties met meerdere hoofdstukken wordt gevraagd contact op te nemen met de verkoopafdeling voor een offerte op basis van hun lidmaatschapsbehoeften. Lees hier meer over hun prijzen.

 


6. Donorbox

membership management software for nonprofits

De gebruiksvriendelijke lidmaatschap formulieren van Donorbox maken werving een fluitje van een cent door non-profitorganisaties de kans te bieden om wekelijkse, maandelijkse, driemaandelijkse en jaarlijkse lidmaatschap bijdragen te innen via verschillende lidmaatschap niveaus. Naast lidmaatschapskosten kunnen non-profitorganisaties extra donaties inzamelen via, crowdfunding en andere online campagnes.

Donorbox werkt samen met Salesforce NPSP om non-profitorganisaties zonder extra kosten toegang te geven tot een donatie database. Leden kunnen hun donorprofielen bekijken en hun lidmaatschap online beheren.

Ze kunnen op elk moment in de toekomst Quick Doneren nadat ze hun eerste donatie hebben gedaan en de betalingsgegevens hebben opgeslagen. Bovendien kunnen uw leden hun lidmaatschap plannen upgraden of op elk moment annuleren. Non-profitorganisaties ontvangen waarschuwingen wanneer leden een wijziging aanbrengen en wanneer er een mijlpaal is, zoals een donatie verjaardag of eerste donatie, enz.

Prijzen

Donorbox is gratis aan te melden, zonder maandelijkse kosten of contracten. Het integreert naadloos met de meeste websites, dus het insluiten van het lidmaatschap formulier is heel eenvoudig en vereist geen codeerkennis. De enige kosten zijn een platform van 1,5% en 2,9% + $0,30 verwerkingskosten. Maar op het formulier kunt u uw leden vragen deze administratiekosten te betalen. Lees hier meer over de prijzen van Donorbox.


7. NeonCRM

nonprofit membership management software

NeonCRM is een ander bedrijf dat zich richt op grotere non-profitorganisaties. Hun ledendatabase bevat een dashboard om alle leden op één plek bij te houden, aanpasbare velden die zijn toegevoegd aan de website formulieren van non-profitorganisaties en de mogelijkheid om leden te segmenteren. De formulieren sluiten naadloos aan op uw website en database om een ​​vlotte gegevensverzameling te garanderen.

Zodra een lid lid wordt van uw organisatie, kunnen ze hun inlog portal beheren en toegang krijgen tot hun lidmaatschap informatie status, een aangepaste ledenlijst en exclusieve inhoud. Non-profitorganisaties kunnen herinneringen instellen en notities toevoegen aan ledenaccounts om de inspanningen van de organisatie op het gebied van verplaatsingsbeheer bij te houden.

Prijzen

NeonCRM segmenteert zijn prijsplannen op basis van workflows, wat grotere organisaties met een reeds gesegmenteerd donor- of ledenbestand ten goede komt. Het goedkoopste abonnement begint bij $ 99, terwijl het oploopt tot $ 299 voor de hoogste. Lees hier meer over hun prijzen.

Met NeonCRM kunnen non-profitorganisaties de optie kopen om alle leden- en donordatabase-informatie naar hun bedrijf te converteren voor een extra $ 600. Ze bieden ook vier uur extra training en advies voor $ 600.


De perfecte lidmaatschap software kiezen

Lidmaatschap is een primaire financieringsbron voor veel non-profitorganisaties. Deze afhankelijkheid van lidmaatschap betekent dat non-profitorganisaties de beste online tools moeten hebben om te beheren, te werven en fondsen te werven. Hier zijn een paar essentiële kenmerken voor het kiezen van de juiste lidmaatschap software voor uw non-profitorganisatie.


1. Aanpasbare formulieren

Non-profitorganisaties moeten aangepaste lidmaatschap formulieren kunnen maken en velden kunnen toevoegen om de vereiste vragen te stellen. Ze moeten ook terugkerende donaties kunnen toevoegen aan de lidmaatschap formulieren. Dat is om extra donaties in te zamelen en mensen aan te moedigen een regelmatig lidmaatschap te hebben dat met een vast interval wordt verlengd.


2. Automatische donatie bewijzen

Leden dienen bij hun donatie een automatische ontvangstbewijs te ontvangen. Het ontvangstbewijs van de donatie moet zo informatief mogelijk zijn en voldoen aan hun fiscale behoeften. Zo houd je ze lang vast.


3. Leden management

U moet al uw leden effectief op één plek beheren en ze tegelijkertijd een speciale portal geven om hun eigen donaties te beheren. Dat maakt uw communicatie een makkie!

Dankzij het donatie beheer van Donorbox kunnen non-profitorganisaties alle vergoedingen, contactgegevens en communicatie met leden bijhouden. Leden krijgen een aanmelding en wachtwoord om hun donaties te beheren, en non-profitorganisaties ontvangen meldingen wanneer leden hun lidmaatschap wijzigen, annuleren of bijwerken.


4. Fondsenwerving en integraties

Naast lidmaatschapsgelden moeten non-profitorganisaties online donatie formulieren kunnen maken en geld kunnen inzamelen tijdens evenementen met tekst-om-te-geven of online crowdfunding-campagnes. Met deze opties kunnen non-profitorganisaties hun afhankelijkheid van lidmaatschapsgelden beperken en leden aanmoedigen om een grotere rol te spelen bij fondsenwerving.

Zoek ook naar software die integreert met effectieve non-profittools zoals Mailchimp, Zapier, Double the Donation, websitebouwers die u gebruikt, Salesforce NPSP, enz. Donorbox biedt dat alles en meer. Lees hier meer over onze integraties.

 


Onze conclusies

nonprofit membership software

Software voor lidmaatschap van non-profitorganisaties is een essentieel hulpmiddel, ongeacht de grootte van uw organisatie. Als uw non-profitorganisatie verschillende hoofdstukken heeft, kan een duurdere optie nodig zijn, maar er zijn betaalbare opties die non-profitorganisaties alle benodigde tools bieden.

Donorbox is een van deze tools die online fondsenwerving en ledendatabasebeheer in één omvat. Bezoek onze website voor meer informatie over de functies die we bieden. Als uw non-profitorganisatie op zoek is naar meer tips en bronnen voor fondsenwerving, bekijk dan onze blog en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

 

Sluit u aan bij de non-profit beweging
Ontvang onze gratis e-mailupdates om tips, hulpmiddelen en leuke acties voor non-profitorganisaties rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Join us in serving the nonprofit world!

Breng je Donatie ervaring naar een hoger niveau
Sluit je aan bij de 30.000+ non-profitorganisaties die al online geld inzamelen
geen opstartkosten, op elk moment uitschrijven
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief per e-mail van nieuwe non-profitorganisatie artikelen en functie-updates. (U kunt zich op elk moment afmelden.)
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief per e-mail van nieuwe non-profitorganisatie artikelen en functie-updates. (U kunt zich op elk moment afmelden.)