20 Creatieve Goede Doelen-acties voor Kerst donaties

20 Creatieve Goede Doelen-acties voor Kerst donaties

kerst donatie suggesties

Inzamelingsactie kerst? Het is pas september, maar we voelen de kerstsfeer al in de lucht. Kerstmis draait helemaal om liefde, familie, vriendelijkheid en geven. Maar voor fondsenwervers… gaat het ook om het bedenken en uitvoeren van creatieve en effectieve kerst geld inzamelingsideeën.

In onze blogpost Thanksgiving Fundraising Ideas hebben we het gehad over het belang van fondsenwerving in november en december. Deze twee maanden vormen samen wat gewoonlijk het Giving Season wordt genoemd voor de non-profitgemeenschap. Nu de feestdagen naderen, voelen mensen zich aangemoedigd om guller te geven dan tijdens de rest van het jaar.

Ongeveer 25% of meer van alle jaarlijkse donaties in Nederland vindt plaats tijdens de laatste drie maanden van het jaar. Naar schatting 43% van de donateurs met een hoger inkomen (van huishoudens die meer dan € 200.000 verdienen) doneren meer tijdens de feestdagen.

Met dit in gedachten hebben we een lijst samengesteld met onze 20 favoriete ideeën voor inzamelingsactie kerst.

 1. Bijpassende geschenken
 2. Cadeau papier
 3. Soep  Feestje
 4. Lelijke Trui Feestje
 5. Zwembad Duik
 6. Ski-feestje
 7. Winter of Kerst Thema Fondsenwerving dag
 8. Kerst koekjes dag
 9. Kerst Verhalen Campagne
 10. Kerstvakantie
 11. “Offset Your Christmas”
 12. Kerst donaties
 13. Kerst versieringen
 14. Kerstkaarten
 15. Santa’s dorp
 16. Laatste uur ‘betalen’
 17. Kerstboom
 18. Kerstgeschenken
 19. Brief naar de kerstman
 20. Kerstdecoratie Wedstrijd

Inzamelingsactie Kerst: 20 voorbeelden


1. Bijpassende geschenken

Grote bedrijven hebben vaak matchingprogramma’s opgezet. Dit betekent dat zij hetzelfde bedrag doen als u zelf inzamelt. Neem contact op met verschillende Human Resources-afdelingen van deze bedrijven en kijk of u een zakelijke partner kunt ontvangen tijdens vakanties te evenaren.

Het is jammer dat veel non-profitorganisaties deze geweldige kans om geld in te zamelen mislopen, dus ervoor zorgen dat u dat niet doet! Zorg ervoor dat uw marketinginspanningen het matchingsprogramma onder de aandacht brengen bij uw supporters en donateurs.

 

 


2. Feest cadeau papier 

Dit is een uitstekend idee om geld in te zamelen voor kerst, vooral als je een lokale non-profitorganisatie, een op geloof gebaseerde organisatie of een school bent. Veel mensen vinden het leuk om cadeaus voor de feestdagen in te pakken, maar er zijn ook veel mensen die graag willen betalen om het door iemand anders te laten doen!

Hoe organiseer je een kerstcadeau inpakfeest (praktische tips binnenin):

 1. Haal meerdere vrijwilligers aan boord.
 2. Plan een dag in de buurt van de feestdagen waarop mensen uit uw lokale gemeenschap hun cadeaus kunnen komen inpakken.
 3. Probeer verpakkingsbenodigdheden gedoneerd te krijgen (bijvoorbeeld door Target), zodat u het donatie bedrag maximaliseert.
 4. Maak de sfeer feestelijk en uitnodigend met kerstversiering, kerstliederen en lichtjes. Vraag een klein bedrag voor elk ingepakt cadeau.

Extra tip: in het licht van covid-19 kunt u overwegen een cadeau-inpakfeestje te houden via een videoconferentiegesprek. Zorg ervoor dat u uw vrijwilligers op de hoogte brengt van veiligheidsrichtlijnen, maak een lijst met boodschappen en laat de vrijwilligers geschenken verzamelen om in te pakken of aanbieden om geschenken voor hun deur in te pakken.

Christmas Gift Wrapping - Fundraising Ideas for Nonprofit


3. Soep Party

Wie houdt er tijdens de koude wintermaanden niet van een stevige warme soep?

Het organiseren van een inzamelingsactie met soepthema is een geweldige manier om iedereen bij elkaar te krijgen als het koud is. Vraag vrijwilligers of individuele leden van je gemeenschap om een ​​bijdrage te leveren met potten zelfgemaakte soep en laat de aanwezigen vervolgens monsters betalen. Probeer je vrijwilligers soepen te laten koken in zoveel mogelijk verschillende smaken.

Dit is een van de beste ideeën voor een inzamelingsactie kerst voor scholen.

Soup Party - Christmas Fundraising Idea


4. Lelijke kerst truien Feestje

Er zijn maar weinig dingen die Kerstmis zeggen als lelijke kersttruien!

Veel mensen hebben een kersttrui liggen, dus dit is een leuk en gemakkelijk idee om geld in te zamelen voor kerst.

Maak er een wedstrijd van waar deelnemers betalen om mee te doen – en moge de lelijkste trui winnen!

Extra tip: In 2021 zou je dit het beste online kunnen doen! Haal je volgers op social media aan boord en laat ze doneren aan de campagne.

christmas fundraising ideas


5. Zee duik

De ultieme winteractiviteit, Zeeduik, zal je inzamelingsactie kerst gegarandeerd opwarmen! Veel organisatoren van Zee duik evenementen hebben ontdekt dat mensen dol zijn op het gedurfde aspect van iets doen wat ze normaal niet zouden doen, vooral als het voor een goed doel is.

De zeeduik kan op de volgende manieren helpen geld in te zamelen voor je non-profitorganisatie:

– Deelnemers betalen een vast entreegeld.

of

– Deelnemers vragen donaties door middel van toezeggingen. De toezeggingen betalen vaak de hoeveelheid tijd (in minuten of seconden) dat de plunjer in het water blijft.

We raden de tweede manier aan, omdat deze over het algemeen een groter aantal donaties verzamelt.

Begin ten minste enkele weken van tevoren met het werven van deelnemers en vraag indien mogelijk een paar lokale beroemdheden om deel te nemen.

Vanwege de aard van dit specifieke idee om geld in te zamelen voor kerst, mobiliseren van medische vrijwilligers naast marketing-, financiële en logistieke vrijwilligers.

Zorg ervoor dat je het evenement veel publiceert met flyers, persberichten en een campagne op social media.

polar plunge - Christmas fundraising Ideas


6. Ski actie

Ski-a-thons zijn een geweldig idee om geld in te zamelen voor wintersportliefhebbers en sneeuwliefhebbers. Organiseer een eendaags ski-evenement. Wintersport acties voor een inzamelingsactie kerst is een perfect alternatief voor de winter voor marathons.

Gebruik peer-to-peer fondsenwerving om uw deelnemers donaties te laten verzamelen, maar overweeg ook om sponsorpakketten te maken zoals Boys and Girls of Ottawa dat hier hebben gedaan.

 


7. Winter of Kerst Thema dagen 

Een inzamelingsactie kerst met een winter- of kerstthema is een leuk en eenvoudig idee om geld in te zamelen voor kerst. Organiseer een “Christmas Sweater Day” of een “Christmas Mug Day”. Mensen kunnen deze dragen/meenemen naar het werk, bewustzijn creëren over je goede doel, doneren en geld inzamelen. Je kan verschillende niveaus van betrokkenheid bieden.

Het mooie van dit idee is dat het veel van de fondsenwervingstechnieken kan bevatten waar we het eerder over hadden op onze blog: van ‘tekst om te geven’ tot peer-to-peer fondsenwerving en online campagnes. Je kan ook een crowdfunding campagne voeren speciaal voor fondsenwerving voor Kerstmis.

Christmas Themed Fundraising ideas


8. Kerst koekjes wedstrijd 

Organiseer een bake-off, een bake-sale of zelfs een kerst koekjes wedstrijd.

Christmas Cookies Swap is een zeer interessante manier om het leven van iedereen gemakkelijker te maken tijdens de feestdagen. Het idee is dat mensen enkele tientallen van hun favoriete zelfgemaakte kerstkoekjes meebrengen. Iedereen neemt er één van elk, en dan vertrekt elke deelnemer met een doos met een dozijn van elk koekje om mee naar huis te nemen.

Dit is een ander idee voor fondsenwerving voor Kerstmis dat vooral handig is voor kleinere non-profitorganisaties, kerken of scholen. Als uw non-profitorganisatie groter is en u toegang heeft tot een groot netwerk van vrijwilligers, kunt u meerdere van deze evenementen gedurende een paar dagen in meerdere steden organiseren.

Dit evenement kan worden gecombineerd met tal van andere fondsenwervende activiteiten: het verkopen van warme winterdranken, het uitnodigen van een beroemde bakker (kookboekauteur of voedselcolumnist) om enkele trucs te demonstreren, het verkopen van bakbenodigdheden, enz.

U kunt zelfs samenwerken met lokale bedrijven, zoals speciale wijnwinkels, delicatessenwinkels, bakkerijen en trendy hotspots om nog meer voedselgerelateerde artikelen te koop aan te bieden. U kunt standkosten in rekening brengen of gewoon een percentage van de winst krijgen. Dit kan ook zeker leuk zijn voor een kerk fondsenwerving bijvoorbeeld om op zondag te organiseren.

Extra tip: om dit idee covid-veilig te maken, wees creatief en bied aan om koekjes te halen en te bezorgen bij mensen thuis. Zorg ervoor dat u alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen volgt terwijl u de heerlijke goodies tussen huizen overbrengt. En laat uw bake-off-deelnemers van tevoren weten welke veiligheidspraktijken en hygiëne u volgt om hen aan te moedigen deel te nemen.


9. Storytelling Campagne 

We hebben het een beetje gehad over het belang van verhalen vertellen in ons blogbericht Hoe u uw volgers op social media in donateurs kunt veranderen.

Meeslepende verhalen, vooral verhalen die vergezeld gaan van video’s en foto’s, kunnen je kerstinzamelingsacties echt in gang zetten.

Smoky Mountain Meals on Wheels, uit Maryville, is een kleine non-profitorganisatie zonder ervaring met sociale media. Ze gebruikten de kracht van het vertellen van verhalen om in 12 dagen € 12.000 op te halen. Ze creëerden een kerstcampagne speciaal voor Facebook (12 Seniors of Christmas), die erop gericht was senioren op wachtlijsten voor voedselhulp te sponsoren.

Ontwerp een kerstcampagne die u kunt uitvoeren met verhalen van mensen die uw non-profitorganisatie helpt. Of je nu 7, 10 of 12 verhalen kiest, het belangrijkste is om boeiende verhalen te gebruiken en deze op grote schaal te delen.

Wat maakte deze specifieke campagne zo succesvol?

 1. Ze gebruikten krachtige verhalen die ons diep raakten.
 2. Er was een duidelijke oproep tot actie.
 3. De behoefte was duidelijk geïdentificeerd en specifiek.
 4. De berichten waren consistent en updates voor donateurs waren frequent.

Voor € 3 /maaltijd kunt u een warme maaltijd geven aan iemand die het nodig heeft. Slechts € 60 per maand sponsort een senior.

Dit idee voor kerstinzameling is geweldig voor non-profitorganisaties van elke omvang! Dit idee stimuleert fysieke interactie niet en zal in de huidige tijden van social distancing waarschijnlijk meer deelnemers aantrekken!


10. Vakantie Soiree

Een vakantie soiree klinkt fancy. De waarheid is dat je het zo luxe kunt maken als je wilt. Dat kan een kleine borrel zijn of een uitgebreid galadiner.

Organiseer een gezellig etentje en nodig al je naaste supporters, je bestuur, vrijwilligers, donateurs, lokale bedrijven, enz.

Mensen verwachten tijdens vakanties ten minste verschillende diners en diners bij te wonen, en velen geven de voorkeur aan deze sfeer boven Santa Village of de Zeeduik, dus dit idee is geweldig voor non-profitorganisaties van elke omvang.

Werk samen met lokale restaurants, musea, galerijen, orkesten om de ruimte, het eten en het entertainment veilig te stellen. Reken per persoon/bord om de kosten voor u beheersbaar te houden. Je kunt deze soiree koppelen aan een veiling of een loterij, maar je kunt het ook als een op zichzelf staand evenement organiseren.

Ook… advocaat, warme chocolademelk, glühwein en wijn – wie wil er niet aanwezig zijn?

Vergeet niet! Dankbaarheid is belangrijk, dus zorg ervoor dat je die uitspreekt tijdens dit diner.


11. “Compenseer je Kerst”

Dit idee voor inzamelingsactie kerst is een geweldige manier om de steeds groter wordende bewuste consument aan te trekken. Steeds meer mensen maken zich zorgen over de ecologische voetafdruk van Kerstmis: de kerstboom, verspild voedsel, overmatig winkelen, om maar een paar grote problemen te noemen.

Het goede nieuws is… met een beetje moeite kunnen veel mensen geholpen worden!

Je kunt een campagne ‘zet een extra ruimte aan tafel’ organiseren waar mensen geld kunnen doneren om één persoon te voeden aan een virtuele kersttafel. Pas dit concept aan zodat het past bij de missie van uw non-profitorganisatie.
Voer een campagne voor ‘twinning van bomen’. Milieuliefdadigheid Climate Stewards nodigde supporters uit om ‘hun kerstboom aan een boom in Ghana te koppelen’ voor € 10.

Een interessante versie van dit concept dook slechts twee dagen geleden op in Londen, VK. Er is net een pop-upwinkel geopend en in deze winkel gaat elke aankoop naar een item voor een vluchteling. De items worden geleverd via een van de 80+ projecten waarmee Help Refugees over de hele wereld werkt. Het goedkoopste artikel kost slechts een paar dollar, maar er is ook een optie om de hele winkel te kopen voor € 500.

Je verlaat de winkel met lege tassen, maar met een vol hart!


12. Kerst donaties 

Dit idee voor kerstinzameling heeft een enorm potentieel! Het is heel populair geweest om iemands verjaardag te doneren, dus moedig je supporters aan om dit jaar hun kerst te doneren!

Mobiliseer een netwerk van fondsenwervers die, door middel van peer-to-peer fondsenwerving, geld inzamelen voor uw non-profitorganisatie. Ze kunnen hun vrienden, familie en hun bredere netwerk vragen om te doneren aan uw goede doel in plaats van een kerstcadeau te kopen.

Je zou Kerstmis ook kunnen koppelen aan de goede voornemens van het nieuwe jaar. Ontwerp een campagne die mensen de kans geeft om hun kerstcadeau te doneren om iemand te helpen zijn goede voornemen voor het nieuwe jaar te bereiken (bijv. sponsor de nieuwjaarsresolutie van een kind om naar school te gaan). Als alternatief kunt u de campagne voeren door mensen aan te moedigen “een voorsprong te nemen op hun goede voornemens voor het nieuwe jaar” door te doneren aan goede doelen waar ze om geven.


13. Kerstversiering 

Wat is een kerst zonder kerstversiering? Het is in ieder geval een veel minder twinkelend evenement!

Er is veel dat je kunt doen met kerstversieringen als het gaat om fondsenwerving.

Bied kerstversieringsdiensten aan de lokale bevolking of lokale bedrijven die decoratie nodig hebben. Rekruteer vrijwilligers en verzamel kleine donaties in ruil voor het decoratiewerk.
Laat een groep vrijwilligers ongebruikte en ongewenste kerstdonaties van de lokale gemeenschap inzamelen en deze vervolgens doorverkopen op een kerstshow of een liefdadigheidswinkel (of op een van uw evenementen).


14. Persoonlijke Kerstkaarten  

Er wordt gezegd dat het idee van kerstkaarten als inzamelingsactie kerst begon rond 1950 toen non-profitorganisaties het potentieel begonnen te realiseren dat de kaarten boden voor fondsenwerving. Hoewel het niet innovatief is, heeft dit idee de tand des tijds doorstaan ​​en is het nog steeds erg effectief.

Mensen zullen deze feestdagen kaarten kopen. Hoewel het misschien contra-intuïtief lijkt, verkiezen steeds meer mensen handgeschreven gedrukte kaarten boven e-mails of instant messages.

Als non-profitorganisatie kun je kiezen voor:

Zelf kerstkaarten ontwerpen en online verkopen. Deze kunnen een algemeen kerstthema hebben of zijn afgestemd op uw eigen non-profitorganisatie (bijv. op dieren gerichte kaarten voor dierenasielen enz.). Als uw budget het toelaat, kunt u uw eigen kunstenaars en fotografen opdracht geven om een ​​geschikt ontwerp voor de kaarten te maken.
Toestaan ​​dat uw logo op commerciële kaarten wordt gebruikt. Dit is een meer probleemloze optie, maar u ontvangt slechts een percentage van de omzet (en u deelt de kaart vaak met andere non-profitorganisaties).
Zelf handgemaakte kaarten maken. Dit is een uitstekende optie als je een kleinere liefdadigheidsinstelling bent met een paar toegewijde vrijwilligers die klaar staan ​​om stickers en afbeeldingen te knippen en te plaatsen. Dit is ook een geweldige optie voor scholen, omdat kinderen kunnen knutselen.

Kerstliederen kunnen een ander effectief idee zijn om geld in te zamelen voor kerst. Dit soort fondsenwervende evenementen is perfect voor religieuze groepskoren, middelbare schoolclubs, lokaal muziektalent en familie en vrienden. Verzamel je supporters en geef ze de mogelijkheid meer te doen dan alleen maar zingen voor een goed doel door ze namens jou geld in te zamelen. Zet een crowdfunding campagne op waarmee ze hun persoonlijke inzamelingspagina’s kunnen delen met vrienden en familie.

Je kunt je ‘playlist’ ook door je publiek laten sturen. Laat de leden van je community weten dat ze een trefwoord kunnen sms’en om een ​​bericht te ontvangen met een mobielvriendelijk formulier dat ze kunnen gebruiken om hun favoriete nummer voor het kerstlied toe te voegen. Je kunt het kerstlied laten zingen op een evenement of je koor(s) van deur tot deur laten gaan.


15. Het dorp van de kerstman

Tot slot kunnen we deze lijst onmogelijk afsluiten zonder de Kerstman. Overweeg om een “Santa’s Village” te creëren waar kinderen, tegen betaling, met de kerstman op de foto kunnen. Je kunt ook twee verschillende vergoedingen hebben: een voor een foto met de kerstman en een waarbij ook een cadeau van de kerstman is inbegrepen.

In Santa’s Village kun je ook warme chocolademelk, warme cider en andere kersttraktaties en -drankjes verkopen. Ook kan het verkopen van kransen, kaarsen en decoraties de hele ervaring aantrekkelijker maken en je helpen meer geld in te zamelen.


16. Laatste uurtje betalen

Als je op zoek bent naar voor het werk geschikte ideeën voor inzamelingsacties voor Kerstmis en je hebt moeite om je voor te stellen dat je collega’s kerstballen schilderen of bakken, dan is dit iets voor jou!

Als een gebaar van vrijgevigheid, vraag je collega’s of laat je fondsenwervers hun collega’s op het werk vragen of ze zo vriendelijk willen zijn om hun laatste uurloon voor Kerstmis aan je non-profitorganisatie te doneren.

Dit zorgt voor eenvoudig en ongecompliceerd geven – wat velen waarderen tijdens de hectische vakantiemaanden. Of je nu alles uit de kast wilt halen en je wilt verdiepen in peer-to-peer fondsenwerving – waarbij elk van je fondsenwervers een eigen donatiepagina en/of een campagne heeft, of je het rustiger aan wilt doen – het aanbod is breed en de mogelijkheden zijn er genoeg!

 


17. Gebruik de kerstboom in campagnes

Wanneer de vakantie ten einde loopt, na talloze familiediners, cadeaus en evenementen, willen mensen meestal van hun kerstbomen af. Aangezien dit voor zoveel mensen over het algemeen een ‘pijnpunt’ is, garandeert dit idee voor fondsenwerving voor Kerstmis succes.

Om geld in te zamelen, biedt u een verwijderings-/recyclingservice voor de kerstboom aan. Je hebt een vrachtwagen/busje nodig en een manier om de bomen te recyclen. Vraag een vergoeding voor het verwijderen van de bomen.

Deze service is niet alleen zeer betaalbaar en handig voor mensen die hun bomen willen verwijderen, maar het is ook zeer milieuvriendelijk. Het recyclen van kerstbomen is een eenvoudige manier om een ​​grote impact te hebben na de feestdagen.

In plaats van de bomen op te halen, kunt u ook inzamelpunten instellen. Een goede locatie zou een gemeenschappelijk park kunnen zijn dat toegankelijk is voor de meeste inwoners van uw lokale gemeenschap. Dit heeft de neiging om hoge deelnamepercentages aan te trekken.

Op elk verzamelpunt, mobiliseer vrijwilligers om afgedankte bomen te verzamelen en te sorteren. Van daaruit kunt u de bomen door een industriële versnipperaar laten lopen en ze omvormen tot mulch.

Iedereen zal de mogelijkheid waarderen om een ​​probleem op te lossen en tegelijkertijd goed te doen en de feestdagen positief af te sluiten!

 


18. Kerst stalletjes & Traktaties

Het verkopen van kersttraktaties, hoewel geen nieuw idee, kan zeker veel geld opleveren tijdens de feestdagen.

Vooral als je een lokale non-profitorganisatie bent, zou het geen probleem moeten zijn om een kraam op te zetten in een winkelcentrum of op je stadsplein/winkelstraat.

Verkoop geroosterde kastanjes, gehakttaarten, warme chocolademelk, kerstpudding of andere lekkernijen voor Kerstmis/koud weer aan voorbijgangers. Dit zal de beleving van de voorbijgangers verrijken en tevens bijdragen aan het algehele kerstgevoel.

Ten slotte kun je een extra donatiebox opzetten voor iedereen die zich die avond een beetje genereuzer voelt en meer wil geven.

Extra tip: je kan je kersttraktaties ook online verkopen, maar vergeet niet om ze onder uw vrienden en leeftijdsgenoten te verspreiden – velen geven er misschien de voorkeur aan hun lekkernijen in de vakantieweek te laten bezorgen, om je verkoop aantrekkelijker te maken, vraag hen naar hun eten voorkeuren en aanbod om op verzoek lekkernijen te koken!

 


19. Kerstbrieven naar de kerstman

Kerstmis is een speciale tijd van het jaar, maar het is misschien wel de meest magische tijd voor kinderen. Er zijn net zoveel kersttradities als er gezinnen zijn, maar het schrijven van brieven aan de kerstman is een van de meest populaire.

Je kunt echt creatief worden met dit idee voor kerstinzameling. Je kunt 4-5 letters maken waaruit mensen kunnen kiezen (prijzen variëren meestal van € 5- € 10). Natuurlijk moeten degenen die de brieven bestellen de naam kunnen aanpassen waaraan de brief is geadresseerd.

Als je een kraampje hebt op een kermis of op een kerstmarkt, kun je ook wat tafels en een doos neerzetten zodat kinderen een brief aan de kerstman kunnen schrijven en op de post kunnen doen. Ouders of voogden kunnen betalen (van tevoren of op de dag) om hun kind een gepersonaliseerde retourbrief van de kerstman te laten ontvangen. Laat de kinderen hun naam en adres duidelijk schrijven, zodat de Kerstman weet waar hij een brief heen moet sturen! Als u voor dit idee kiest, zorg er dan voor dat u meer rekent, aangezien deze service meer tijd in beslag neemt.

 


 20. Kerstballen decoratie wedstrijd

Uitzonderlijk geschikt voor scholen, hogescholen en maatschappelijke organisaties, dit idee voor kerstfondsenwerving is een van de leukste die er is.

Denk aan een prijs (misschien één per leeftijdsgroep – afhankelijk van de doelgroep van je non-profitorganisatie). Overweeg € 3 per item in rekening te brengen als iedereen zijn kerstbal van huis meeneemt of € 6 als je de kerstbal gaat verstrekken.

Zorg ervoor dat de kerstballen effen zijn (wit, effen of transparant) zodat de deelnemer zich creatief kan uiten. Zorg ervoor dat elke deelnemer een naamplaatje voor zijn kerstbal heeft.

Kies je juryleden – het kan de directeur zijn, een professor, ouders, hoofden van de plaatselijke middelbare school of een lokale beroemdheid.

Elke deelnemer kan na de wedstrijd zijn kerstbal mee naar huis nemen en in zijn eigen boom plaatsen of, als je extra gemeenschapspunten wilt winnen, kun je alle kerstballen van de wedstrijd gebruiken om je school/bibliotheek/gemeenschapsboom te versieren.

Als alternatief kun je een paar van je vrijwilligers vragen om ‘gepersonaliseerde kerstballen’ aan te bieden in winkelcentra/beurzen/markten. Betaal donateurs per kerstbal om de kerstballen te laten personaliseren door de vrijwilligers.


Conclusie

Een leuk idee voor inzamelingsactie kerst zal helpen om meer donaties te genereren voor je goede doel, vooral in november en december. Als je deze feestdagen het meeste uit je inzamelingsactie wilt halen, probeer dan een combinatie van twee of meer van de hierboven gepresenteerde ideeën. We hopen dat we je hebben geïnspireerd om ook met een eigen idee te komen.

Ga aan het werk, geniet van de feestdagen en vergeet je Donatie pagina niet! Breng de emotionele impact van deze evenementen en campagnes over op uw website en zorg ervoor dat uw supporters online kunnen doneren. Maak dat donatiesysteem eenvoudig en effectief. Kijk eens bij Donorbox.

Donorbox is krachtige software voor fondsenwerving die eenvoudig is in te stellen en meer terugkerende donateurs aantrekt. Start fondsenwerving met een snel, geoptimaliseerd betalingssysteem voor donaties in 15 minuten. Meer dan 30.000 non-profitorganisaties gebruiken Donorbox software voor fondsenwerving. Ze omvatten liefdadigheidsinstellingen, scholen, kerken, politieke campagnes en medische onderzoeksorganisaties.

Sluit u aan bij de non-profit beweging
Ontvang onze gratis e-mailupdates om tips, hulpmiddelen en leuke acties voor non-profitorganisaties rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Join us in serving the nonprofit world!

Breng je Donatie ervaring naar een hoger niveau
Sluit je aan bij de 30.000+ non-profitorganisaties die al online geld inzamelen
geen opstartkosten, op elk moment uitschrijven
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief per e-mail van nieuwe non-profitorganisatie artikelen en functie-updates. (U kunt zich op elk moment afmelden.)
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief per e-mail van nieuwe non-profitorganisatie artikelen en functie-updates. (U kunt zich op elk moment afmelden.)