Een donatie knop op Wix toevoegen

Een donatie knop op Wix toevoegen

donatieknop wix

Wix is ​​een van de meest populaire websitebouwers die er zijn. Wix is ​​een slepen-en-neerzetten-platform dat voortdurend lijkt te verbeteren. En het is ontworpen voor mensen met weinig tot geen kennis over het maken van een website. Iedereen met een computer en een internetverbinding kan zijn eigen site bouwen.

Met Wix is ​​het zo gemakkelijk om zowel eenmalige als terugkerende donaties te accepteren. Omdat Wix SSL ondersteunt, kunt u uw volledige Donorbox-donatieformulier ook rechtstreeks op de Wix-webpagina insluiten – hier is een stapsgewijze zelfstudie. Je Wix donatie formulier kan worden aangepast zodat het op elke webpagina past.

Met het volledige donatieformulier op uw website hoeven uw donateurs uw site niet te verlaten, wat hun gevoel van veiligheid en het aantal donaties vergroot.

Veel non-profitorganisaties kiezen echter voor de altijd populaire donatieknop. Het bespaart ruimte en zorgt ervoor dat uw donatiepagina er strakker en minimalistischer uitziet. Het kan ook worden opgenomen in online berichten die HTML ondersteunen, zoals e-mails.

Als u een donatieknop aan uw Wix-website wilt toevoegen, vindt u hier een stapsgewijze handleiding om dit te doen:


Hoe u in 6 eenvoudige stappen een Donorbox donatie knop op uw Wix website installeert:


Stap 1

Ga naar je Donorbox campagne pagina en zoek de campagne die u op uw WordPress-site wilt insluiten. Klik met de rechtermuisknop op de link “Voorbeeld van campagne pagina” en selecteer de optie “Linkadres kopiëren”.

Opmerking: als je geen Donorbox-account hebt, maak dan gratis een Donorbox-account aan. Hier is een stapsgewijze handleiding voor het maken van een donatie formulier.


Stap 2

Ga vervolgens naar je Wix-website-editor. Zoek de pagina waarop u uw knop wilt plaatsen. Klik op het tabblad “Toevoegen” in de linkerzijbalk. Klik onder “Afbeelding” op “Mijn afbeeldingsuploads”.

wix donate button


Stap 3

Upload de afbeelding voor uw donatie knop en klik op “Toevoegen aan pagina”. Als u er geen heeft, kunt u de afbeelding van de Donorbox-knop downloaden. Aan het einde van deze blogpost vindt u verdere instructies over hoe u dit kunt doen.

wix donate button


Stap 4

Klik boven de door u gekozen afbeelding van de donatie knop op de linkknop.

wix donate button


Stap 5

Selecteer in het nieuwe pop-up scherm “Webadres” en plak de URL van uw beveiligde donatie pagina.

wix donation page


Stap 6

Klik op “Gereed” en publiceer uw bijgewerkte webpagina. Je Wix donatie knop is nu klaar om wat donaties binnen te halen!


Donatie knop voor terugkerende donaties

Wanneer een donateur op uw donatie knop klikt, wordt deze naar uw beveiligde donatie pagina of het Donorbox-donatie formulier geleid, zoals hieronder. U kunt nu eenvoudig terugkerende donaties op Wix accepteren.

wix donations


Hoe de Donorbox donatie knop afbeelding van Donorbox te downloaden


Stap 1

Ga naar uw Donorbox dashboard en zoek de campagne die u wilt insluiten. Klik op het pictogram voor integratie-opties, zoals weergegeven. Selecteer de optie “Donatie knop” in de lijst die verschijnt.


Step 2

Er verschijnt een scherm met opties om de kleur en de grootte van de Donorbox donatie knop aan te passen. Als u er tevreden mee bent, scrolt u naar “PNG-afbeeldingsknoppen”.

Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding van uw Donorbox donatie knop en selecteer de optie “Afbeelding opslaan als” om deze te downloaden (bij voorkeur naar uw bureaublad voor gemakkelijkere toegang).


Installeer het volledige donatie formulier

U heeft de mogelijkheid om het volledige Donorbox donatie formulier rechtstreeks op uw website in te sluiten, in plaats van een donatie knop. In dat geval zien de bezoekers van uw website het formulier direct. Sommige non-profitorganisaties kiezen voor beide opties, afhankelijk van het ontwerp van hun website: door de donatie knop waar nodig toe te voegen en tegelijkertijd het ingesloten donatie formulier op hun startpagina of donatie pagina te behouden. Het kan worden aangepast om in elke webpagina te passen. Bekijk deze tutorial voor stapsgewijze instructies.


10 stappen om de app Financiering ophalen toe te voegen en in te stellen

 1. Klik op “Apps toevoegen” aan de linkerkant van de editor. Typ “Financiering ophalen” in het zoekveld en druk op Enter.
 2. Klik op ‘Toevoegen aan site’ naast de app Financiering ophalen.
 3. Ga naar de app Financiering ophalen in de editor.
 4. Ga naar Instellingen”.
 5. Klik op “Account verbinden”.
 6. Voer uw PayPal-e-mailadres in.
 7. Klik op “Verbinden”.
 8. Ga naar Instellingen en stel de app Financiering ophalen in.
 9. Pas onder Stijl de stijl van de app aan.
 10. Personaliseer en voeg onder Teksten uw eigen tekst toe.

Tips om uw bezoekers aan te moedigen om te doneren

 • Vertel een verhaal: mensen geven alleen geld aan uw non-profitorganisatie als ze aansluiten bij uw doel.
  Gebruik echte afbeeldingen: wanneer u uw non-profitorganisatie van de grond krijgt, zijn stock afbeeldingen prima, maar begin zo snel mogelijk echte afbeeldingen te gebruiken.
 • Gebruik een donatie thermometer: deel de voortgang naar uw doelen.
 • Bied een scala aan donatie opties aan, waarvan er één is gemarkeerd als ‘meest populair’: gebruik sociale druk om iemand over te halen om te doneren.
 • Ga openbaar: deel wat andere supporters over u zeggen.
 • Donateurs bedanken: de beste manier om ervoor te zorgen dat mensen weten dat hun bijdrage een verschil maakt, is door hen dat te vertellen.
 • Consistente branding: creëer een naadloze donorervaring via alle marketingkanalen door tijdens het donatie proces dezelfde branding te behouden.
 • Kies één oproep tot actie: als u op zoek bent naar donaties, vraag mensen dan niet om u ook op Instagram te volgen.
 • Focus op een duidelijk doel: definieer een duidelijk doel voor de fondsen, bijv. een nieuw programma lanceren of een bepaald apparaat aanschaffen.
 • Geweldige donatie pagina: laat uw donatie pagina opvallen.
 • More about this source textSource text required for additional translation information
Sluit u aan bij de non-profit beweging
Ontvang onze gratis e-mailupdates om tips, hulpmiddelen en leuke acties voor non-profitorganisaties rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Join us in serving the nonprofit world!

Breng je Donatie ervaring naar een hoger niveau
Sluit je aan bij de 30.000+ non-profitorganisaties die al online geld inzamelen
geen opstartkosten, op elk moment uitschrijven
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief per e-mail van nieuwe non-profitorganisatie artikelen en functie-updates. (U kunt zich op elk moment afmelden.)
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief per e-mail van nieuwe non-profitorganisatie artikelen en functie-updates. (U kunt zich op elk moment afmelden.)