Top 10 Donatie Software Tools voor Non-profitorganisaties

Top 10 Donatie Software Tools voor Non-profitorganisaties

donatie software

Donatie software ? Gebruikt uw non-profitorganisatie veelzijdige fondsenwerving kanalen? Maakt u gebruik van de verschillende soorten fondsenwerving? Het gebruik van mobiele donaties, online donatie pagina’s, peer-to-peer fondsenwerving of crowdfunding kan donaties maximaliseren.

Naarmate donatie software blijft evolueren, kan uw non-profitorganisatie achterop raken als u er geen gebruik van maakt.

Een flexibele fondsenwerving aanpak en sterke donateurs zijn belangrijke prioriteiten voor de meeste non-profitorganisaties.

Voor veel kleine non-profitorganisaties met beperkte middelen kan fondsenwerving stressvol en tijdrovend zijn.

Mogelijk gebruikt u nog steeds spreadsheets of een papieren archiefsysteem om donateurs bij te houden. Of misschien wilt u uw fondsenwerving stroomlijnen om de druk op uw personeel te verminderen.

Dit is waar donatie software om de hoek komt kijken.

Het kan het gemakkelijker maken om een ​​breder scala aan donaties te accepteren en uw inzamelingsacties te organiseren.

Als u een kleine non-profitorganisatie bent, is het gemakkelijk om aan te nemen dat u niet hoeft te investeren in donatie software.

Donatie software kan non-profitorganisaties van elke omvang ten goede komen. Het kan uw organisatie bijvoorbeeld helpen om efficiënter om te gaan met tijd en middelen. Zelfs als je al succes hebt met fondsenwerving, kan het helpen om je inspanningen op te schalen.

Donatie tools kunnen helpen bij het beheren van campagnes en donateurs. Dit kan u helpen minder tijd te besteden aan administratieve activiteiten.

Met zoveel keuzemogelijkheden kan het een uitdaging zijn om de beste donatie software te kiezen. Om een ​​weloverwogen beslissing te nemen, moet u elke optie afwegen en beslissen of deze geschikt is voor uw non-profitorganisatie.

Als je hier geen tijd voor hebt, zijn we er om je te helpen! We hebben enkele van de beste donatie software verzameld die non-profitorganisaties kunnen helpen. Onze lijst evalueert factoren zoals functies, ondersteuning, prijzen, reputatie en gebruiksgemak.


Hoe kunnen donatie software tools uw non-profitorganisatie ten goede komen?

Donatie tools kunnen helpen bij:

 • Fondsenwerving
 • Evenement management
 • Customer Relationship Management (CRM) om relaties met donateurs op te bouwen en te onderhouden
 • Gegevensverzameling
 • Campagneanalyse

Afhankelijk van het type donatie software dat u kiest, kunnen enkele van de voordelen zijn:

 • Gedetailleerde informatie over supporters verzamelen
 • Rapporten opstellen over specifieke aspecten van uw fondsenwerving
 • Statistieken bijhouden voor individuele fondsenwervingscampagnes
 • Betrokkenheid van supporters bijhouden
 • Supporters segmenteren in specifieke groepen op basis van criteria
 • Registraties voor fondsenwervende evenementen accepteren
 • Donateur communicatie verzenden, inclusief uitnodigingen en bedankmails

 


Hoe u de beste fondsenwerving software kiest voor uw non-profitorganisatie

Enkele van de functies waarnaar u kunt zoeken, zijn onder meer:

 • Een flexibel platform dat kan meegroeien met uw organisatie
 • Een betaalbare prijs voor de waarde
 • Een gebruiksvriendelijk dashboard
 • Integratie met uw non-profit website
 • Integratie met uw non-profit boekhoudsoftware
 • Goede technische ondersteuning
 • Integratie met social media platforms
 • Een veilig donatie platform dat donateurs en non-profitorganisaties beschermt

Hier zijn de top 10 non-profit Donatie Software voor 2022:

 1. Donorbox
 2. Qgiv
 3. NeonCRM
 4. Fundly
 5. Funraise
 6. OneCause
 7. CauseVox
 8. Double the Donation
 9. Snowball Fundraising
 10. Soapbox Engagement


1. Donorbox

Overzicht:

Donorbox is een krachtig online donatie platform dat gebruikmaakt van de modernste technologie om non-profitorganisaties te helpen hun donaties te maximaliseren. Hun software is eenvoudig in te stellen en kan worden geïntegreerd in uw non profit website. Ze maken het gemakkelijk voor non-profitorganisaties om fondsenwervingscampagnes te promoten en terugkerende donaties van supporters veilig te stellen.

online donation tool

Kenmerken waar we van houden:

 • De eenvoudige opzet betekent dat non-profitorganisaties binnen 15 minuten kunnen beginnen met het stimuleren van donaties.
 • Donorbox gebruikt krachtige beveiligingstechnologie om non-profitorganisaties en donateurs te beschermen. Dit omvat fraudedetectie, SSL/TLS-codering en tokenisatie van financiële informatie.
 • Non-profitorganisaties kunnen aangepaste donatie bedragen instellen en een beschrijving toevoegen om te laten zien hoe ze deze zullen besteden. Dit helpt donateurs om de impact van hun donatie te zien.
 • Donatie pagina’s zijn mobielvriendelijk en eenvoudig aan te passen aan de branding. Non-profitorganisaties kunnen eenvoudig donatie pagina’s insluiten in hun non profitwebsite. Ze kunnen ook worden ingesteld als pop-upwidget.
 • Donateurs hebben volledige controle over hun terugkerende donaties. Ze kunnen op elk moment inloggen om bijvoorbeeld hun terugkerende abonnement te bewerken.
 • Donorbox integreert met het Salesforce Nonprofit Success Pack. Dit helpt non-profitorganisaties eenvoudig donorgegevens te analyseren en donorrelaties te beheren.
 • Donorbox integreert ook met Zapier en MailChimp. Dit maakt het moeiteloos voor non-profitorganisaties om hun fondsenwerving en administratieve activiteiten te verenigen.
 • Non-profitorganisaties kunnen donaties accepteren via hun Facebook-pagina.
 • Donorbox werkt samen met Double the Donation om de bijdragen van medewerkers te maximaliseren.
 • Non-profitorganisaties kunnen op verschillende manieren donaties accepteren, waaronder PayPal, Apple Pay, Google Pay en ACH- en SEPA-bankoverschrijvingen.
 • Non-profitorganisaties kunnen donaties accepteren in meer dan 20 valuta’s, waaronder USD, GBP, EUR, AUD en CAD.
  Doelmeters kunnen inspireren tot meer donaties.
 • Non-profitorganisaties kunnen hun supporters vragen om de verwerkingskosten van betalingen te dekken om de donaties te maximaliseren.
  Donorbox is compatibel met CMS-systemen, waaronder WordPress, Squarespace, Wix en Weebly.

Prijzen:

Donorbox heeft geen voorrijkosten.

Donorbox rekent een platform vergoeding van 1,5% voor de donaties van die maand. Dit is lager dan zijn concurrenten.

Het heeft ook lage verwerkingskosten voor betalingen:

0,8% en $ 0,30 per transactie voor ACH-bankbetalingen (maximaal $ 5 per transactie)
2,9% en $ 0,30 per transactie voor PayPal-betalingen
2,9% en $ 0,30 per transactie voor Stripe-betalingen

Opmerking: PayPal en Stripe bieden beide non-profitkortingen aan. Het kortingstarief van PayPal is 2,2% + $ 0,30 per transactie. Non-profitorganisaties moeten zich aanmelden om in aanmerking te komen voor deze tarieven.

Ons oordeel:

Donorbox is een snelle en gemakkelijke manier om de inzamelingsacties van uw non-profitorganisatie te stimuleren, vooral als u terugkerende donaties of meerdere valuta accepteert.

Het donatie vriendelijke afrekenproces kan supporters aanmoedigen om terugkerende donaties in te stellen.

Veel kleine tot middelgrote non-profitorganisaties kunnen Donorbox gratis gaan gebruiken. Donorbox rekent een kleine platform vergoeding van 1,5% voor de donaties van de hele maand. Donorbox heeft ook een goed aanbod aan integratiepartners en maakt het beheer van donateurs eenvoudig.

 

Get Started With Donorbox


2. Qgiv

donation software

Overzicht:

Qgiv kan een goede allround optie zijn om donaties veilig te stellen. Non-profitorganisaties kunnen aangepaste donatiepagina’s maken en mobiele donaties en peer-to-peer fondsenwerving gebruiken.

Functies waar we van houden:

 • Non-profitorganisaties kunnen donatie pagina’s aanpassen aan hun branding.
 • Non-profitorganisaties kunnen donatie bewijzen aanpassen om de impact van donaties te laten zien. Dit kunnen mensen de waarde van hun bijdrage zien zodra ze hebben gedoneerd.
 • Het is gemakkelijk om over te stappen naar een ander pakket als uw organisatie groeit en u toegang wilt tot nieuwe functies.
 • Donatie pagina’s zijn mobiel vriendelijk. Dit is geweldig voor supporters die doneren via hun smartphone.
 • Er is een optie om te accepteren in een daadwerkelijke kiosk om donaties ter plaatse te accepteren. kan uw organisatie verzamelen en bijvoorbeeld evenement registratie aanvragen.

Prijzen

De Start-versie van het platform heeft geen contracten van basis kosten, maar heeft minimale functies. Non-profitorganisaties betalen transactiekosten van 3,95% en $ 0,30 op alle donaties die via het platform worden ontvangen.

Er zijn geen kosten vooraf, tenzij u een pakketoptie kiest.

Als non-profitorganisaties meer functies, zijn er pakketten met driemaandelijkse facturering nodig. Deze $ 10 per maand en kunnen beginnen $ 399 per maand voor geavanceerde functies.

Non-profitorganisaties kunnen tegen een extra vergoeding andere producten toevoegen. Hierdoor kunnen non-profitorganisaties opschalen als de organisatie groeit en extra ondersteuning nodig heeft.

Onze conclusie:

Qgiv kan een goede keuze zijn voor groeiende non-profitorganisaties die flexibiliteit willen. Als peer-to-peer fondsenwerving uw toekomstige doel is, kan het Qgiv-platform hier ook een goede keuze voor zijn. Dit platform heeft hogere verwerkingskosten dan veel van zijn concurrenten.

 


3. NeonCRM

donation tool

Overzicht:

NeonCRM biedt cloud gebaseerde CRM-software voor non-profitorganisaties van elke omvang. Het kan een goed platform zijn voor groeiende non-profitorganisaties die met donateurs in contact willen komen, lidmaatschappen willen beheren en evenementen willen organiseren.

Functies waar we van houden:

 • Functies omvatten het bijhouden van relaties, registratie van evenementen, vrijwilligersbeheer, e-mailmarketing, subsidiebeheer en hulpmiddelen voor het maken van enquêtes.
 • NeonCRM kan worden geïntegreerd met verschillende tools, waaronder QuickBooks, MailChimp en Constant Contact.
  Sommige pakketten kunnen peer-to-peer fondsenwerving ondersteunen.
  Alle pakketten hebben e-mailmarketing, rapportage functionaliteit en het volgen van vrijwilligers.
  Donateurs kunnen ook inloggen en hun gegevens bijwerken.

Overzicht:

NeonCRM biedt cloud gebaseerde CRM-software voor non-profitorganisaties van elke omvang. Het kan een goed platform zijn voor groeiende non-profitorganisaties die met donateurs in contact willen komen, lidmaatschappen willen beheren en evenementen willen organiseren.

Functies waar we van houden:

 • Functies omvatten het bijhouden van relaties, registratie van evenementen, vrijwilligersbeheer, e-mailmarketing, subsidiebeheer en hulpmiddelen voor het maken van enquêtes.
 • NeonCRM kan worden geïntegreerd met verschillende tools, waaronder QuickBooks, MailChimp en Constant Contact.
  Sommige pakketten kunnen peer-to-peer fondsenwerving ondersteunen.
 • Alle pakketten hebben e-mailmarketing, rapportagefunctionaliteit en het volgen van vrijwilligers.
  Donateurs kunnen ook inloggen en hun gegevens bijwerken.
  Prijzen:

Er zijn pakketopties voor non-profitorganisaties van verschillende groottes.

Voor kleine non-profitorganisaties die alleen basisfuncties nodig hebben, beginnen de prijzen bij $ 50 per maand. Dit loopt op tot $ 200 per maand voor grotere non-profitorganisaties met een breder scala aan behoeften.

Er worden betalingsverwerkingskosten van 2,9% in mindering gebracht op alle fondsen die via de software worden opgehaald. Er is ook een vergoeding van $ 0,30 per transactie.

Ons oordeel:

De NeonCRM-software kan een allround CRM-platform bieden voor non-profitorganisaties. Het kan veel van de belangrijkste functies aan die organisaties nodig kunnen hebben naarmate ze groeien.

 


4. Fundly

online donation tool

Overzicht:

Als je crowdfunding tools wilt gebruiken, kan Fundly een optie zijn. Er zijn geen campagnedeadlines opgelegd en non-profitorganisaties kunnen zo lang duren als nodig is om geld in te zamelen.

Functies waar we van houden:

 • Het is gemakkelijk om donatie pagina’s aan te passen.
 • Non-profitorganisaties hebben de mogelijkheid om een blog te maken om inzamelingsacties te ondersteunen. Hierdoor kunnen donateurs op de hoogte blijven van de voortgang van de inzamelingsactie.
 • Sociaal delen is eenvoudig. Fundly kan eenvoudig worden geïntegreerd in social media kanalen. Zo kunt u snel en eenvoudig campagnes promoten. Met Facebook-integratie kunnen donateurs campagnes delen met hun vrienden om het bereik te vergroten.
 • Donatie pagina’s zijn mobiel vriendelijk.
 • Door je aan te melden bij Fundly Pro hebben non-profitorganisaties toegang tot 1:1 ondersteuning van het team van experts van Fundly.
 • Ze kunnen fondsenwerving advies en klantenservice bieden.

Prijzen:

Non-profitorganisaties hoeven niet vooraf te betalen om Fundly te gebruiken. Een vergoeding van 4,9% wordt in mindering gebracht op alle donaties die via het platform worden ingezameld. Bovendien zijn er creditcard verwerkingskosten van 2,9% en $ 0,30 per transactie.

Ons Voordeel:

Fundly kan een goede keuze zijn voor organisaties die willen profiteren van crowdfunding. Het is gemakkelijk om het platform te gebruiken, zonder voorafgaande kosten en zonder tijdschema voor het inzamelen van fondsen. De integratie van sociale media maakt het gemakkelijk om campagnes naar meer potentiële donateurs te sturen. De platform vergoeding is hoger dan die van veel concurrenten van Fundly.


5. Funraise

funraise donation software

Overzicht:

Funraise is gebouwd door professionals zonder winstoogmerk. Het is gericht op groeiende non-profitorganisaties die flexibele software voor fondsenwerving nodig hebben.

Functies waar we van houden:

 • Funraise kan grote hoeveelheden donaties aan. De kans is klein dat je in de problemen komt als je fondsenwerving op gang komt.
 • De reeks tools van Funraise kan non-profitorganisaties helpen met een reeks fondsenwervende activiteiten. Dit omvat donatie formulieren, peer-to-peer fondsenwerving, sms’en, terugkerende donaties en geautomatiseerde e-mails.
 • Met de Funraise-app kunnen non-profitorganisaties persoonlijke donaties accepteren.
 • Het platform heeft een scala aan integraties. Dit omvat MailChimp, Constant Contact, Double the Donation, Sage, Salesforce, QuickBooks, Stripe, PayPal en Apple Pay.

Prijzen

In tegenstelling tot de meeste donatie tools biedt Funraise geen pakketten aan. In plaats daarvan bieden ze aangepaste offertes om de specifieke behoeften van non-profitorganisaties weer te geven.

Ons oordeel:

Funraise kan non-profitorganisaties helpen bij het beheren van fondsenwerving, donorbeheer en analyses. Dit kan non-profitorganisaties helpen hun inzamelingsacties te stroomlijnen.

werd gebouwd door professionals zonder winstoogmerk. Het is gericht op groeiende non-profitorganisaties die flexibele software voor fondsenwerving nodig hebben.

Prijzen:

In tegenstelling tot de meeste donatie tools biedt Fundraise geen pakketten aan. In plaats daarvan bieden ze aangepaste offertes om de specifieke behoeften van non-profitorganisaties weer te geven.

Ons voordeel:

Funraise kan non-profitorganisaties helpen bij het beheren van fondsenwerving, donorbeheer en analyse. Dit kan non-profitorganisaties helpen hun inzamelingsacties te stroomlijnen.


6. OneCause

donation softwaresOverview:

OneCause biedt fondsenwervende oplossingen op vier gebieden. Dit zijn mobiel bieden en veilingen, online geven, Text2GiveⓇ en peer-to-peer geven.

Functies waar we van houden:

 • Non-profitorganisaties kunnen hun online donatie pagina’s aanpassen.
 • Gamification-tools kunnen worden toegevoegd aan donatie pagina’s om de betrokkenheid van donateurs te vergroten.
 • Met SmartPayⓇ-tools kunnen non-profitorganisaties donaties inzamelen en tickets voor evenementen verkopen. Dit kan zonder enige software te downloaden.
  Prijzen:

Het Text2GiveⓇ-abonnement kost $ 495 per jaar.

Andere abonnementen zijn gelaagd, afhankelijk van de omvang van uw behoeften. Peer to peer fondsenwerving plannen zijn bijvoorbeeld opgesplitst in Essentials-, Professional- en Enterprise-plannen. Een consultatieverzoek kan de prijs bevestigen.

Ons oordeel:

OneCause kan een unieke keuze zijn voor het gebruik van mobiel bieden en veilingen om geld in te zamelen. De gamification-tools kunnen helpen om donateurs te binden. Een mogelijk nadeel is het gebrek aan prijsstelling. Dit kan het voor non-profitorganisaties moeilijk maken om te weten of OneCause binnen hun budget past.


7. CauseVox

online donation toolOverview:

CauseVox can help nonprofits with online fundraising. This includes peer-to-peer fundraising and crowdfunding. It also has a CRM system, which can help organize fundraising activities and build strong relationships with donors.

Functies waar we van houden:

Het online donatiesysteem is gemakkelijk voor donateurs om te navigeren.
Non-profitorganisaties kunnen donatiepagina’s eenvoudig aanpassen.
Inschrijfgelden voor evenementen kunnen worden geïntegreerd.
Geïntegreerde e-mailcommunicatie zal in de toekomst een functie zijn.
Prijzen:

Er zijn drie prijsplannen voor verschillende non-profitorganisaties:

 • Het Basisplan is geschikt voor organisaties met kleine budgetten en beperkte behoeften. Aan dit abonnement zijn geen maandelijkse kosten verbonden. Een vergoeding van 5% wordt ingehouden op donaties die via het platform zijn beveiligd.
 • Het standaardplan is populair bij middelgrote non-profitorganisaties. Het omvat onboarding en single-tier evenementregistratietools. Voor non-profitorganisaties die een jaarlijkse betaling kunnen budgetteren, kost het $ 139 per maand. Voor non-profitorganisaties die liever maandelijks betalen, komt dit uit op $ 185 per maand. Er is ook een platformvergoeding van 2-4.25% op donaties die via het platform worden ontvangen.
 • Plus- en Premium Growth-plannen zijn de duurste opties. Ze omvatten een grotere mate van flexibiliteit met evenementregistraties, integraties en tracking. De maandelijkse kosten voor deze abonnementen bedragen $ 245 per maand (jaarlijks betaald) of $ 285 per maand (maandelijks betaald). Er is ook een platformvergoeding van maximaal 3% op donaties die via het platform worden ontvangen.


8. Double the Donation

online donation software

Overzicht:

Non-profitorganisaties kunnen meer donaties verzamelen door middel van matchgifting. Double the Donation kan een goede keuze zijn voor organisaties die hieraan mee willen doen.

Functies waar we van houden:

 • Met de widget kunnen donateurs controleren of hun werkgever in de database voor wedstrijdgeschenken staat. Zo kunnen ze zien of hun donatie in aanmerking komt voor matching.
 • Het is eenvoudig te integreren in uw website en donatie pagina’s. Dit maakt het voor supporters duidelijk dat hun donaties kunnen worden gematcht.
 • Het 360MatchPro-platform kan het geven van matchen vergroten en het bereik van donateurs automatiseren. Dit kan non-profitorganisaties helpen meer geld in te zamelen en meer donateurs aan te trekken. Het is bedoeld voor organisaties die meer dan $ 25.000 in de jaarlijkse wedstrijd hebben en inkomsten geven.

Prijzen

Double the Donation biedt twee tariefplannen. De meest betaalbare optie is het Premium-abonnement, dat $ 499 per jaar kost. Dit plan biedt de integratievoordelen.

Er is de mogelijkheid om het 14 dagen zonder risico te proberen om te zien of het uw non-profitorganisatie ten goede komt.

Voor non-profitorganisaties met een groter budget begint het 360MatchPro-abonnement bij $ 3.000 per jaar.

Ons oordeel:

Double the Donation kan een slimme keuze zijn voor het maximaliseren van donaties.

 


9. Snowball Fundraising

fundraising online

Overzicht

Snowball Fundraising kan een goede keuze zijn voor non-profitorganisaties die maar een heel klein budget hebben. Non-profitorganisaties kunnen online donatiepagina’s opzetten en sms geven (niet in Nederland) en peer-to-peer geven gebruiken.

Functies waar we van houden:

 • Donatie pagina’s zijn aanpasbaar en mobiel vriendelijk.
 • Donateurs kunnen via sms doneren.
 • Donateurs kunnen in twee klikken doneren. Dit kan meer donateurs aanmoedigen om het donatieproces te voltooien.
 • Non-profitorganisaties kunnen via het platform tickets verkopen voor fondsenwervende evenementen en donaties inzamelen.
 • Met het CRM-dashboard kunnen non-profitorganisaties informatie organiseren, campagnes volgen en donaties ontvangen.
 • Fondsenwervende thermometers kunnen dienen als visuele hulpmiddelen om donateurs te inspireren om te geven.

Prijzen:

Het Essential-abonnement is de goedkoopste optie en heeft geen kosten vooraf. Er wordt een vergoeding van 2,9% en $ 0,30 per transactie ingehouden op donaties.

Het Premium-abonnement omvat sms geven, evenementen en ticketing tools en thermometers voor fondsenwerving. Het kost $ 549 per jaar. Er wordt een vergoeding van 2,2% en $ 0,30 per transactie ingehouden op donaties.

Het Enterprise-abonnement is de duurste optie en heeft een aangepaste prijsstelling. Dit plan is bedoeld voor grotere organisaties met uitgebreide fondsenwerving behoeften.

Ons oordeel:

Het gebruiksvriendelijke platform kan meer potentiële donateurs aanmoedigen om te doneren. Het biedt een scala aan tools om het aantal donaties te vergroten en de fondsenwerving te stroomlijnen. Dit kan geschikt zijn voor kleine tot middelgrote non-profitorganisaties die hun fondsenwerving willen opschalen.


10. Soapbox Engage

online donation tool

Overzicht:

Soapbox Engage is een betaalbare toonaangevende leverancier van online donatie software voor kleine en middelgrote non-profitorganisaties. De reeks donatietools en apps voor donorbetrokkenheid maken het een perfecte kant-en-klare oplossing voor organisaties die Salesforce of Microsoft Dynamics als hun CRM gebruiken.

Kenmerken waar we van houden:

 • Salesforce slaat het geld op via de Donaties-app. Non-profitorganisaties kunnen deze fondsen toewijzen aan specifieke campagnes.
  Eventregistraties die via de Events-app zijn gedaan, worden opgeslagen in Salesforce of Microsoft Dynamics
 • Met de Actions-app kunnen supporters de boodschap van uw non-profitorganisatie delen met besluitvormers.
 • Non-profitorganisaties kunnen tracking-URL’s maken voor inzamelingsacties.
 • Add-ons zijn onder meer aangepast ontwerp, gebruikersintegratie en peer-to-peer fondsenwerving.

Prijzen

Non-profitorganisaties worden elke maand in rekening gebracht, afhankelijk van het aantal apps dat wordt gebruikt.

Non-profitorganisaties kunnen Soapbox Engagement gebruiken voor $ 49 per maand. Dit is voor één app per maand.

Het standaardplan begint vanaf $ 99 per maand voor één app.

De eerste $ 10.000 aan transacties per maand is gratis. Non-profitorganisaties worden alleen per transactie in rekening gebracht als ze dit bedrag overschrijden. Voor veel kleine tot middelgrote organisaties zijn er geen transactiekosten van toepassing.

Ons oordeel:

De Soapbox Engagement-apps kunnen non-profitorganisaties helpen de inzamelingsacties te stimuleren en in contact te komen met donateurs. De vaste vergoeding per maand en het ontbreken van transactiekosten van minder dan $ 10.000 per maand kunnen handig zijn voor budgettering.


Extra informatie over Donatie software voor fondsenwerving voor non-profitorganisaties:

Welke software voor inzamelingsacties voor non-profitorganisaties u ook kiest, door gebruik te maken van verschillende opties voor fondsenwerving, zoals tekst-naar-geven-fondsenwerving, crowdfunding en terugkerende donaties, kunt u het aantal donaties maximaliseren.

Crowdfunding is de nieuwe norm geworden in ons digitale, COVID-tijdperk. Hier zijn de top 8 crowdfundingplatforms en tips voor non-profitorganisaties.

Terugkerende donatie programma’s vormen een betrouwbare bron van inkomsten voor uw non-profitorganisatie. Hier leest u hoe u een geweldig maandelijks donatie programma kunt maken.

 


Nu aan jou de keuze

De juiste donatie software kan uw fondsenwerving inspanningen opvoeren. Het kan het ook gemakkelijker maken om relaties met donateurs te beheren. Dit is essentieel om meer donateurs te behouden.

Met zoveel beschikbare opties, kunnen non-profitorganisaties het moeilijk vinden om te beslissen welke voor hen zullen werken.

Bij Donorbox weten we hoe moeilijk het is om betaalbare online donatie platforms te vinden die jouw doelen ondersteunen. Daarom hebben we een effectieve, goedkope oplossing ontwikkeld om uw online donaties te verwerken en meer terugkerende donateurs aan te trekken.

Onze donatie software helpt meer dan 35.000 non-profitorganisaties om meer geld in te zamelen.

Bekijk de bronnen op onze non profitblog voor meer tips om het meeste uit uw fondsenwerving te halen.

 

Sluit u aan bij de non-profit beweging
Ontvang onze gratis e-mailupdates om tips, hulpmiddelen en leuke acties voor non-profitorganisaties rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Join us in serving the nonprofit world!

Breng je Donatie ervaring naar een hoger niveau
Sluit je aan bij de 30.000+ non-profitorganisaties die al online geld inzamelen
geen opstartkosten, op elk moment uitschrijven
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief per e-mail van nieuwe non-profitorganisatie artikelen en functie-updates. (U kunt zich op elk moment afmelden.)
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief per e-mail van nieuwe non-profitorganisatie artikelen en functie-updates. (U kunt zich op elk moment afmelden.)