Donacija za serijo Uvod v meditacijo

Ko sem ustvarjala serijo meditacij za začetnike, sem imela ves čas pred seboj sebe izpred nekaj let. Ko sem se takrat znašla v eni izmed kriz (hja, bilo jih je več, tako kot verjetno pri marsikomu), na začetku poslovne poti, ki ni bila takšna kot sem si jo zamišljala, brez ficka v žepu, s potopljeno samozavestjo in brez lastne vrednosti, ki sem jo nekje med preteklim ljubezenskim razmerjem izgubila, so me reševali obiski meditacijske skupine. Srečanja so bila zastonj, za kar sem še danes globoko hvaležna. 


Ko sem se potem nekaj let kasneje izvlekla iz naslednje velike luknje ravno s pomočjo meditacije, je bila pomoč drugim v podobni situaciji visoko na spisku. 


S tem, ko prispevaš, podpiraš ustvarjanje novih brezplačnih meditacij. Za tiste, ki je morda ne morejo kupiti ali ne morejo obiskati kakšnega dogodka. Na mojem programu bo zmeraj nekaj zastonj. To sem si zaprisegla! 


Hvala, ker nesebično deliš svojo energijo s skupnostjo. Ja, denar je energija. <3


Doniraj poljuben znesek, ki je višji od 3,33€. 

Sistem namreč priporoča tako iz varnostnih razlogov, da ne bi nepridipravi, ki ukradejo kreditno kartico, na ta način poskušali preveriti delovanje le-te. 

Choose amount Information Payment
Please fix the errors above.
CVC CodeThe 3-4 digits on the back of your credit card