Fondsenwerving voor non-profitorganisaties in 2021: De belangrijkste Trends

Ontdek de nieuwste trends in fondsenwerving in ons meest recente artikel. Leer hoe non-profitorganisaties innovatieve methoden gebruiken om donaties te vergroten en hun impact te maximaliseren. Ontdek hoe technologie en creativiteit samenkomen om het landschap van fondsenwerving te transformeren. Lees verder en blijf vooroplopen in de wereld van filantropie! (54 woorden)

12 minutes read
Fondsenwerving voor non-profitorganisaties in 2021: De belangrijkste Trends

De trends in fondsenwerving veranderen elk jaar, maar in 2021 hebben we nog steeds te maken met de Covid-pandemie en incidentele quarantaine. Deze lockdowns hebben beperkte mogelijkheden voor fondsenwerving. De jaarlijkse evenementen waarvan non-profitorganisaties afhankelijk zijn geworden, zijn niet langer mogelijk, en organisaties moesten buiten de gebaande paden zoeken naar nieuwe manieren om geld in te zamelen.

Veel van de trends dit jaar zijn gebaseerd op nieuwe technologie en marketingtools. Sociale media hebben non-profitorganisaties de kans gegeven om een groter publiek te bereiken en partnerschappen op te bouwen met groepen die ze anders misschien niet zouden hebben. Door de toevoeging van deze tools konden non-profitorganisaties nieuwe manieren vinden om geld in te zamelen en contacten te leggen met hun donateurs.

In dit artikel bespreken we enkele van deze trends en de technologie die non-profitorganisaties kunnen gebruiken om hun bedrijfsresultaten te verbeteren.

  1. De beste manier voor online fondsenwerving
  2. Trends in Marketing
  3. Trends in Technologie
  4. Trends in Partnerships en samenwerkingen


1. De beste manier voor online fondsenwerving

Het feit dat sommige non-profitorganisaties afhankelijk zijn van gebeurtenissen in het verleden, heeft hen in een risicovolle positie gebracht. In 2021 moet fondsenwerving meer omvatten dan alleen evenementen. Fondsenwervingscampagnes die gericht zijn op specifieke soorten donateurs en die nieuwe technologie gebruiken, kunnen non-profitorganisaties helpen dit jaar meer geld in te zamelen.


1.1 Terugkerende Ideal Donaties



Terugkerende Ideal donaties zijn de beste manier om zonder al te veel moeite de bijdragen te verhogen. Zelfs als u ze momenteel niet bijhoudt, kan het zijn dat u een groep donateurs heeft die regelmatig doneert. Als je het niet bijhoudt, mis je een grote kans.

Bij terugkerende donaties geven uw donateurs elke maand, kwartaal of jaar een bepaald bedrag. Deze schenkingen kunnen aan het begin van elk boekjaar worden gerekend en in uw budget worden opgenomen. Met een kwaliteitsdatabase kunt u deze geschenken gemakkelijk volgen en een terugkerende donateur campagne opzetten.

Als uw strategisch plan al een terugkerende donorcampagne omvat, loopt u voorop, maar er kunnen nog steeds een paar manieren zijn om uw campagne-inkomsten te verhogen. Staat uw database u toe om uw donateurs te segmenteren? Donateurs kunnen worden opgesplitst in grote, middelgrote en kleine donateurs. Nadat u uw donateurs heeft gesegmenteerd, kunt u gerichte e-mails en posts op sociale media naar uw donateurs sturen. U kunt ook verschillende donorformulieren voor elk segment maken met donatie bedragen die passen bij hun budget. Het onderstaande donatie formulier van Donorbox verschijnt bijvoorbeeld op het scherm en biedt meerdere vooraf ingevulde donatie bedragen met passende omschrijvingen. Het ontwerp inspireert terugkerende donaties.

 Het pop-up donatie formulier vereist een donatie knop op uw website, als u erop klikt, verschijnt het formulier. Als alternatief kunt u het terugkerende donatie formulier insluiten op uw speciale donatie pagina met een krachtige CTA en bijbehorende afbeelding, vergelijkbaar met het onderstaande voorbeeld. Met de database van Donorbox kunt u uw donateurs sorteren op naam, datum en jaarlijks donatiebedrag. Het bevat ook de mogelijkheid om notities toe te voegen aan elk donorprofiel.


1.2 Online Fondsenwerving

Online fondsenwerving is niet alleen trendy, maar ook een levensader voor veel non-profitorganisaties in 2021. Persoonlijke evenementen zijn momenteel moeilijk, zo niet onmogelijk, en daarom zoeken non-profitorganisaties naar een manier om die campagne fondsen aan te vullen. Virtuele fondsenwerving is een manier geworden voor non-profitorganisaties om hun donateurs te bereiken en hun missie te verspreiden zonder al te veel van hun budget uit te geven. Terwijl sommigen grote evenementen online houden, proberen anderen peer-to-peer- of crowdfunding-campagnes aan hun repertoire toe te voegen. Het succes van deze evenementen hangt af van de werkorganisaties die erin stoppen. Het plannen van deze evenementen kan evenveel werk vergen als een persoonlijk evenement, maar met een sterk team en een sterk plan kunnen non-profitorganisaties geld inzamelen, hun missie verspreiden en donateurs en vrijwilligers bedanken. We hebben een lijst gemaakt met 20 virtuele inzamelingsideeën om u te helpen bij het starten van uw volgende virtuele inzamelingsactie.


1.3 SMS fondsenwerving

Uw non-profitorganisatie heeft in het verleden waarschijnlijk post, e-mail en sociale media gebruikt om donateurs te bereiken, maar heeft u een sms-campagne geprobeerd? Als u een jongere groep donateurs heeft, is dit misschien de beste manier om donaties in te zamelen. Met uw donateurs verspreid over de gemeenschap, de staat of zelfs het land, kan een tekst om een ​​campagne te geven de reactietijd van uw donateurs versnellen en de kans op terugkerende donaties vergroten. Donateurs waarderen het gemak van Text to Give-campagnes. Iedereen met een smartphone kan eenvoudig via een enkele link doneren aan uw campagne. Meestal wordt het proces geactiveerd met een zoekwoord (in de meeste gevallen is dit het campagnenummer / de code). Zodra uw donateurs het zoekwoord naar een bepaald telefoonnummer (van uw leverancier) sms’en, krijgen ze een eenvoudige, mobielvriendelijke donatielink. Via deze link kan de schenking gedaan worden via internet. Met de functie ‘Snel doneren’ van Donorbox worden terugkerende donaties nog gemakkelijker, zonder dat er een link of formulier bij betrokken is. Als ze later die dag, maand of zelfs jaar nog een keer willen doneren, kunnen ze hetzelfde bedrag doneren met een simpele tekst.
Inzamelingsacties met sms om te geven kunnen worden gebruikt tijdens uw evenementen, als onderdeel van een grotere campagne of op zichzelf. Het is een eenvoudige en handige manier voor uw donateurs om zich met uw goede doel bezig te houden. Omdat er geen gedoe bij komt kijken en het proces intuïtief is, zullen donateurs waarschijnlijk reageren op hun aanvankelijke drang en snel doneren.


1.4 Verjaardag fondsenwerving

Door de populariteit van sociale media is het aantal verjaardagsinzamelingsacties toegenomen. De meeste Facebook-tijdlijnen bevatten ten minste een of twee inzamelingsacties van familie en vrienden. Deze fondsenwervers werken vanwege sociaal bewijs. Volgens dr. Robert Cialdini is sociaal bewijs de “neiging om een ​​handeling als acceptabeler te zien wanneer anderen het doen”. Een aanbeveling van een vriend heeft meer kracht dan welke advertentie dan ook. Uw non-profitorganisatie mag de populariteit van deze fondsenwervers niet negeren. Donateurs aanmoedigen om verjaardagscampagnes op Facebook en andere sociale media te maken, is een goed begin. Daarvoor moet u de verjaardagen van uw donateurs bijhouden en van tevoren een e-mail sturen. Een verjaardag is een heel bijzondere dag in iemands leven. En inspirerende ideeën zoals ‘Doneer je verjaardag’, ‘Beloof je verjaardag’, enz. Zetten hen ertoe aan om een ​​stapje verder te gaan om een ​​verschil te maken. Het hele idee achter ‘Doneer je verjaardag’ is bijvoorbeeld om donateurs ertoe aan te zetten hun speciale dag te wijden aan sociaal welzijn. Omdat mensen emotioneel verbonden zijn met hun verjaardag, zal een campagne als deze zeker hun aandacht trekken. U kunt ook persoonlijke verhalen van inzamelingsacties in de e-mail opnemen, die in het verleden succesvolle campagnes voor uw doel hebben gemaakt.


Andere manieren om donateurs te verleiden, zijn door ze een gelukkige verjaardag te wensen en ze een link te sturen naar een webpagina die voor hen is gemaakt. In dit geval maken ze de campagne niet zelf, maar werven ze alleen via hen geld op. Vergeet niet om deze donateurs te bedanken met persoonlijke berichten en door ze op een unieke donateur muur op te nemen.


1.5 Giften  

Donaties in contanten zijn ideaal, maar non-profitorganisaties mogen de stijging van de bijdragen in natura die dit jaar op uw pad komen, niet negeren. Onze huidige pandemie heeft de mogelijkheid van mensen om geld te doneren misschien beperkt, maar het heeft hun vrijgevigheid niet verminderd.

Donaties in natura zijn een donatie van goederen of diensten die uw organisatie kunnen helpen. Alles wat op kantoor kan worden gebruikt, is een geweldige manier om kosten te besparen. Hoewel u deze geschenken misschien op prijs stelt, kunnen er andere schenkingen in natura zijn die u als meer ongemak ervaart.

Weet je niet wat je moet doen met die doos met ornamenten of klein speelgoed? In plaats van ze in een kast te verstoppen, kunt u ze aanbieden als bedankje voor uw donateurs.

Er zijn verschillende manieren waarop u dit jaar donaties in natura kunt gebruiken. Als u dit jaar een evenement organiseert, zijn geschenken in natura wellicht gemakkelijker te verzamelen bij lokale bedrijven. Bekijk ons artikel over hoe u het meeste uit donaties in natura kunt halen voor tips en trucs.


2. Trends in Marketing

Dankzij onze huidige pandemie zijn ook de marketingtrends dit jaar veranderd. Meer mensen werken vanuit huis en brengen meer tijd online door. In plaats van roddels op kantoor te horen over de waterkoeler, maken mensen verbinding via Zoom en luisteren ze naar YouTube-influencers voor het laatste nieuws.


2.1 Social Media Donatie

Sociale media zijn een populaire bron van informatie, verbinding en advertenties geworden. Iedereen, van je lokale bank tot je grootmoeder, heeft een Facebook-pagina of Twitter-account. Uw donatie campagne moet ten minste één of twee sociale media-accounts hebben om rechtstreeks met uw donateurs te praten. Naarmate onze afhankelijkheid van sociale media is toegenomen, nemen ook de opties die deze accounts bieden, toe. De meeste social media-accounts bieden mensen nu een eenvoudige manier om te doneren via hun apps. De beste manier om donaties op social media in te zamelen, is met een duidelijke social media-campagne. Net als andere campagnes heeft u een duidelijk doel en doel nodig. 


2.2 Influencer marketing en YouTube Donatie

 

Op YouTube vind je voor alles een video. Je kunt ook een publiek vinden.

Ongeacht uw interesse zijn er waarschijnlijk verschillende kanalen die u rechtstreeks aanspreken. De mensen die elk van deze kanalen runnen, worden influencers genoemd. Hun invloed hangt af van de grootte van hun publiek en de niche waarop ze hebben besloten zich te richten.

Influencer marketing is erg populair geworden. Beïnvloeders pleiten voor doelen waarin ze geloven en moedigen hun volgers aan om een ​​product te kopen of te doneren aan een organisatie die ze steunen. In 2021, zoals benadrukt door socialmediatoday.com, heeft 90% van de marketeers toegegeven dat de resultaten van influencermarketing even goed of zelfs beter waren dan de tijd vóór COVID.

Als uw organisatie geïnteresseerd is in het bereiken van een groot publiek of zelfs een specifiek publiek, kan het opbouwen van een relatie met een YouTube-influencer een goede optie zijn. Zoek op onderwerp op YouTube of Google om te zien wie de succesvolle influencers in jouw niche zijn.

Mogelijk hebt u al influencers die uw organisatie volgen of in uw gemeenschap wonen. Vraag rond om te zien of een van uw vrijwilligers of personeel een lokale influencer kent. Houd deze personen en hun kanalen bij door notities aan uw database toe te voegen.

Als je eenmaal een of twee influencers hebt die passen, neem dan contact met ze op. Stuur ze rechtstreeks een bericht en vertel ze wat er aan de hand is. Houd ze op de hoogte van elk opwindend nieuw evenement of succesvolle campagne. Beïnvloeders zullen uw hulp waarderen om hun volgers op de hoogte te houden van gebieden die zij aantrekkelijk vinden.

2.3 Live Streaming

Veel mensen zijn minstens een paar dagen per week vanuit huis gaan werken, en deze trend zal na de pandemie waarschijnlijk niet verdwijnen. Tools zoals Zoom, Microsoft Teams en Facebook Meetings zijn noodzakelijk geworden voor werkvergaderingen, familie- en vriendenbijeenkomsten en non-profitorganisaties.

nonprofit trends 2021

Hoewel persoonlijke evenementen onmogelijk te houden zijn, is er een toename van virtuele fondsenwerving. Organisaties verplaatsen hun jaarlijkse gala’s tijdelijk online of creëren nieuwe online evenementen of campagnes om de betrokkenheid van hun donateurs te stimuleren. Dergelijke evenementen worden live gestreamd via online platforms om een grotere impact te hebben.

Deze virtuele inzamelingsacties kunnen non-profitorganisaties helpen hun verhaal effectiever te vertellen en in sommige gevallen een groter publiek te bereiken. Ze zijn ook minder duur dan persoonlijke evenementen, wat essentieel is voor veel non-profitorganisaties. Live streaming is mogelijk begonnen vanwege de Covid-pandemie, maar non-profitorganisaties kunnen deze trend om deze redenen voortzetten.


2.4 Verhalen om de impact te laten zien

Storytelling is geen trend, maar de populariteit is pas in 2021 gegroeid. Non-profitorganisaties die hun missie met succes promoten door middel van storytelling, kunnen een aanzienlijke invloed hebben op de acties van donateurs. Verhalen over uw begunstigden voegen een persoonlijk tintje toe, waardoor de interesse van uw donateurs en het aantal geschenken toenemen.

Missie gerichte verhalen kunnen worden gebruikt in de evenementen van uw organisatie om mensen eraan te herinneren waarom ze daar zijn. Ze kunnen ook worden toegevoegd aan online campagnes. Door foto’s of video’s toe te voegen, wordt die reactie nog groter. Social media-apps hebben het gemakkelijk gemaakt om het verhaal van uw organisatie te verspreiden en de activiteit van uw supporters te vergroten. Met Facebook en Instagram kunnen non-profitorganisaties en hun donateurs geld inzamelen via Ideal donatie knoppen en stickers. Met deze tools kunnen non-profitorganisaties online meer geld inzamelen dan ooit tevoren.


3. Trends in Technologie

Veel van de marketingtrends in 2021 zijn mogelijk dankzij de technologische vooruitgang. We leven momenteel in een virtuele wereld. Terwijl de pandemie ons binnen heeft gehouden, geeft technologie ons een deur naar de buitenwereld.


3.1 Accepteer van verschillende streamingkanalen

Fondsenwerving voor non-profitorganisaties is op veel manieren hard getroffen door de huidige pandemie. Niet alleen zijn persoonlijke evenementen onmogelijk geworden, maar problemen met het postkantoor maken mailcampagnes ook lastig.

Hoewel e-mail nog steeds haalbaar is, zijn veel donateurs overgestapt op sociale media-apps voor diepere verbindingen met hun vrienden, families en bedrijven. Apps zoals Facebook, YouTube en Twitch spelen in op deze trend. Uw non-profitorganisatie kan er ook van profiteren.

Zoals we al zeiden, biedt Facebook opties voor non-profitorganisaties om geld in te zamelen via hun donatie knop en donaties ticker. Apps als YouTube en Twitch zijn ook op deze trend ingesprongen. Mensen doneren eerder als ze een video van je missie hebben gezien, als ze die meteen kunnen geven. YouTube heeft YouTube Giving toegevoegd om influencers te helpen hun volgers aan te moedigen om voor jouw doel te geven.

De cultuur van videogames is ook toegenomen tijdens de pandemie. Twitch is een ander populair streamingkanaal waarmee gamers een publiek kunnen bereiken en geld kunnen inzamelen. Gamers die dit kanaal gebruiken, kunnen donatie knoppen toevoegen via verschillende services van derden. Donorbox heeft een donatie knop ontwikkeld die uw organisatie in slechts een paar eenvoudige stappen aan haar Twitch-account kan toevoegen.


3.2 Geoptimaliseerd en zeer eenvoudig donatie formulier

Uw organisatie hoeft geen video’s te streamen om te profiteren van technologische vooruitgang. Online donorformulieren zijn de afgelopen jaren in gebruik en bekwaamheid gegroeid. Uw organisatie kan profiteren van verhoogde online donaties in 2021 met een kwalitatief donateur formulier, maar wees voorzichtig. Donorformulieren moeten gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen zijn, anders kunnen ze uw organisatie tegenwerken. Het volgende afbeeldingsvoorbeeld zou u moeten helpen begrijpen hoe een geoptimaliseerd en intuïtief donatie formulier eruitziet op een website van een non-profitorganisatie.

  • Simpel ontwerp
  • Vooraf ingevuld bedrag
  • Gerechtvaardigde omschrijving van de voorgestelde bedragen aan de rechterkant
  • Opties voor terugkerende donaties
  • Pakkende call-to-action op de donatie pagina


3.3 Crowdfunding

Crowdfunding is dankzij sociale media een populair hulpmiddel geworden om geld in te zamelen. Gezinnen hebben geld ingezameld voor de gezondheidszorg van hun kinderen, mensen hebben het woord verspreid over de problemen waarmee hun vrienden worden geconfronteerd en organisaties zamelen geld in om dieren te beschermen die moeten worden gered.

Deze crowdfunding campagnes zijn succesvol vanwege de verhalen die ze vertellen en omdat het zo gemakkelijk is voor mensen om te helpen. Door aan deze campagnes te doneren, voelen mensen zich goed. Mensen hebben ook het gevoel dat ze een verschil maken door alleen een link te delen.

Non-profitorganisaties kunnen samen met hun donateurs op deze trend inspelen door crowdfundin gcampagnes op te zetten. Heeft u een specifiek programma dat hulp nodig heeft? Door een crowdfunding campagne voor dit programma op te zetten, kunt u van uw donateurs pleitbezorgers maken.

Donateurs kunnen online hun eigen campagnepagina’s maken en het woord over uw organisatie verspreiden onder vrienden en familie. Uw non-profitorganisatie kan donateurs aanmoedigen met updates en succesverhalen die in realtime plaatsvinden.

Met de crowdfunding functie van Donorbox kunnen non-profitorganisaties hun crowdfunding pagina aanpassen, e-mails en social media-berichten verzenden. U kunt zelfs een doelmeter aan de pagina van uw organisatie en aan de pagina van elke donateur toevoegen om te laten zien hoe dicht u bij uw doel bent.

 


4. Trends in Partnerships

 

Non-profitorganisaties weten dat tijd besteden aan het opbouwen van sterke partnerschappen met donateurs, andere non-profitorganisaties, bedrijven en media een krachtig rendement op hun investering opleveren. Daarom nemen zoveel non-profitorganisaties de tijd om in 2021 aan deze partnerschappen te werken.

4.1 Online samenwerkingen

Met virtuele partnerschappen kunnen non-profitorganisaties hun impact vergroten door hun programma’s online aan te bieden. Het New Victory Theatre is daar een uitstekend voorbeeld van. Ze bieden virtuele programma’s, interactieve klaslokalen en online lesplannen en video’s aan docenten in de Verenigde Staten. Uw organisatie kan soortgelijke programma’s aanbieden en contact opnemen met andere organisaties die u kunnen helpen uw missie te verspreiden.


4.2 Cross-sector samenwerkingen

Het opbouwen van partnerschappen met andere non-profitorganisaties in uw gemeenschap is een andere manier om uw missie te vervullen. In veel steden zijn er verschillende non-profitorganisaties met dezelfde algemene missie. Deze organisaties kennen elkaar vaak niet, maar kunnen door samen te werken een grotere impact hebben op hun gemeenschap.

Subsidiestichtingen hebben veel moeite gedaan om non-profitorganisaties te laten samenwerken. Subsidiefinanciering kan zelfs afhangen van deze partnerschappen. In een onderzoek van het Urban Institute onder 1.192 stichtingen moedigde negenenzestig procent van hen samenwerking aan.

Subsidiefinanciering is niet de enige manier waarop deze partnerschappen kunnen helpen. Sommige non-profitorganisaties hebben veel succes geboekt door samen te werken met andere non-profitorganisaties voor evenementen of andere activiteiten. De American Cancer Society is hier een goed voorbeeld van. Via hun Relay for a Life-evenement kunnen gemeenschapsgroepen geld inzamelen voor kanker en tegelijkertijd het woord over hun eigen groep verspreiden.


4.3 Online vrijwilligerswerk

fundraising trends

Vrijwilligers zijn essentieel voor non-profitorganisaties, maar veel organisaties weten niet hoe ze ze het beste kunnen gebruiken. De huidige lockdowns hebben het inzetten van vrijwilligers nog moeilijker gemaakt. Gelukkig kan technologie ook helpen bij deze partnerschappen. Non-profitorganisaties moeten vrijwilligersprogramma’s opzetten die een afspiegeling zijn van hun werknemersprogramma’s. Vrijwilligers moeten op dezelfde manier worden geïnterviewd en aangenomen als nieuwkomers.

Online streaming diensten zoals Zoom, Skype en Microsoft Teams hebben dit tijdens de pandemie gemakkelijker gemaakt. Vrijwilligerswerk kan ook moeilijk zijn voor vrijwilligers om te vinden. Uw organisatie heeft tijdens de huidige pandemie mogelijk hulp nodig met uw database, sociale media, fondsenwerving of andere diensten. Zorg ervoor dat uw organisatie gedetailleerde mogelijkheden op uw website biedt en apps zoals Facebook en Instagram gebruikt om nieuwe vrijwilligers met deze vaardigheden te bereiken. DoSomething.org moedigt jonge mensen aan om sociale verandering te stimuleren door middel van virtueel vrijwilligerswerk. Hun vrijwilligers hebben bijvoorbeeld Apple met succes aangespoord om 5 huidtinten toe te voegen aan al zijn emoji’s door een petitie te ondertekenen, een online campagne op te zetten en sociale media te gebruiken om hun doel te promoten. Tijdens de lockdown van COVID-19 voerden ze nog een campagne om vrijwilligers aan te moedigen een gesprek te voeren met oude volwassenen die thuis vastzaten om hen te helpen omgaan met eenzaamheid.

Deze ideeën zouden u moeten helpen uw eigen online campagnes of fondsenwervers aan te passen om optimaal gebruik te maken van virtueel vrijwilligerswerk. Virtuele evenementen zijn een geweldige manier om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en hen te laten zien hoe mensen een verschil maken door virtueel vrijwilligerswerk te doen. Besteed de tijd aan het maken van een bedankpagina op uw website met foto’s en details van uw vrijwilligers, voeg berichten toe aan uw sociale mediapagina’s over specifieke vrijwilligers en wat ze doen om te helpen, en houd een online bedankevenement om uw waardering te tonen.


4.4 BN’er samenwerking

Beroemdheden hebben connecties en invloed op grote groepen mensen. Het vinden van een beroemdheid om voor uw organisatie te pleiten, kan een grote overwinning zijn. Het probleem waar veel organisaties mee te maken hebben, is hoe ze deze beroemdheden kunnen bereiken. Veel bekende beroemdheden hebben publicisten en managers, dus je moet deze mensen kennen om ze te bereiken. Lokale beroemdheden zijn gemakkelijker te bereiken en te bereiken, dus ze zijn misschien een betere optie voor de meeste non-profitorganisaties. Autism Speaks, een in de VS gevestigde non-profitorganisatie die mensen met autisme helpt, heeft samengewerkt met beroemdheden als Jon Stewart en Whitney Port, populaire tv-persoonlijkheden, om het woord te verspreiden. In 2015 hielp Jon Stewart zelfs € 2,2 miljoen bijeen te brengen voor een liefdadigheidsinstelling voor autisme genaamd ‘New York Collaborates for Autism’.

Daarom zou het een goede gewoonte moeten zijn om beroemdheden te vinden die resoneren met uw doel. Ze zullen hun best doen om uw non-profitorganisatie van dienst te zijn, hetzij via hun social media kanalen of door persoonlijke deelname. Andere manieren om in contact te komen met beroemdheden zijn door middel van fondsenwervende evenementen. Het bijwonen van beroemdheden kan de organisatie en de beroemdheid helpen door hun zachtere kant te laten zien. Als de beroemdheid waarin je bent geïnteresseerd een artiest of spreker is, kan een evenement een geweldige manier zijn om je partnerschap te starten. Deze partnerschappen kunnen uw aantrekkingskracht op de volgers van de beroemdheid vergroten, maar zorg ervoor dat uw missie niet verloren gaat in het proces.

 


Conclusie

Zoals u kunt zien, lopen de non-profittrends in 2021 uiteen. Ongeacht de grootte van uw organisatie, uw organisatie kan profiteren van trends in technologie en marketing. Uiteindelijk zullen de relaties met uw donateurs en de gemeenschap er het meest toe doen.

Als je non-profitorganisatie op zoek is naar nieuwe manieren om geld in te zamelen en je impact te vergroten, bezoek dan onze blog voor meer tips en trucs voor fondsenwerving. Als u op zoek bent naar een betaalbaar online donatie systeem, lees dan hier meer over onze functies.

Avatar foto

Terry is the Growth Lead The Netherlands for Donorbox. Passionated about online marketing and always happy to share the newest updates for Non Profits in The Netherlands.

  • linkedin
  • soundcloud

Join the fundraising movement!

Subscribe to our e-newsletter to receive the latest blogs, news, and more in your inbox.

Breng je Donatie ervaring naar een hoger niveau
Breng je Donatie ervaring naar een hoger niveau
Sluit je aan bij de 50.000+ non-profitorganisaties die al online geld inzamelen
Join a 30min Demo to see how Donorbox can help you reach your fundraising goals!
.brave_popup #brave_element--NNN3oo2Vl6_Qoue46FF.brave_element.brave_element--button .brave_element__styler .brave_element__button_text { border-bottom: 1px solid #fff; } #brave_popup_51310__step__0 #brave_element--NNN3oo2Vl6_Qoue46FF { text-align:left; } #brave_popup_51310__step__0 #brave_element--NNN3oo2Vl6_Qoue46FK { z-index: 6 !important; left: 232px !important; } const _sticky_bravepop_id = 51310;
Join a 30min Live Demo to see how Donorbox can help you reach your fundraising goals!