Choose amount Payment Information Payment Choose amount

Donează pentru 180 de bătrâni lipsiți de sprijin din comuna Bălțătești, Neamț!

A donor account is created automatically for recurring donations. Account setup info will be emailed to you.
You can log in to edit your recurring donation any time
Lei

Choose a payment option:

Credit/Debit Card

One-timeMonthly

Please fix the errors above.
By using Apple Pay, you will provide your name, e-mail and address.
By using Google Pay, you will provide your name, e-mail and address.
CVC CodeThe 3-4 digits on the back of your credit card

You can log in to edit your recurring donation any time


Mitropolia Moldovei și Bucovinei (Arhiepiescopia Iașilor) este o entitate non-profit, de cult, cu CIF 5334656, ce dezvoltă proiecte sociale, culturale, educaționale și filantropice pentru comunitățile din Iași, Botoșani și Neamț. Mai multe detalii despre aceste proiecte găsiți pe www.fiideajutor.ro.
Donează pentru bătrânii singuri din comuna Bălțătești!


În perioada Sărbătorilor Pascale, Mitropolia Moldovei și Bucovinei derulează campania „Arată-le că nu sunt singuri!”, o inițiativă de sprijinire a Centrului de zi pentru vârstnici „Sfântul Pantelimon” din comuna Bălțătești, județul Neamț, proiect al Sectorului de Asistență Socială și Medicală „Diaconia” al Arhiepiscopiei Iașilor.

Centrul are misiunea de a oferi servicii sociale și îngrijire medicală gratuită pentru 180 de bătrâni din comuna nemțeană.


În medie, 230 lei pot asigura o masă caldă și tratamentul timp de o lună pentru unul dintre aceștia. Astfel, prin această campanie ne propunem să adunăm 41.400 lei, sumă prin care fiecare vârstnic poate beneficia de o lună de sprijin social și medical

Ce presupune exact acest sprijin?


Asistență socială: informare și consiliere socială, consiliere psihologică, dezvoltarea deprinderilor de viață independentă, abilitare și reabilitare, integrare și participare socială și civică, mese calde sau pachete cu alimente.  

Asistență medicală: monitorizarea stării de sănătate de către personal specializat, servicii de recuperare, reflexoterapie, kinetoterapie, băi galvanice și împachetări cu parafină necesare pentru recâștigarea sau menținerea funcțiilor fizice, reducerea stresului, îmbunătățirea forței musculare, a coordonării și a mobilității, relaxarea musculară, reducerea durerilor articulare.👉🏼 Citește mai multe despre acest proiect aici: https://fiideajutor.ro/centrul-de-zi-pentru-varstnici-baltatesti

Mulțumim tuturor pentru bunătate! ❤️