Choose amount Payment Information Payment Choose amount

Ajuda'ns a ajudar a l'Steve amb una beca mensual / Ayúdanos a ayudar a Steve con una beca mensual

A donor account is created automatically for recurring donations. Account setup info will be emailed to you.
You can log in to edit your recurring donation any time
EUR€

Choose a payment option:

Credit/Debit Card

One-timeMonthlyAnnually

Please fix the errors above.
By using Apple Pay, you will provide your name, e-mail and address.
By using Google Pay, you will provide your name, e-mail and address.
CVC CodeThe 3-4 digits on the back of your credit card

You can log in to edit your recurring donation any time


Objectiu beca: 500€ mensuals La donació es transferirà al compte corrent ESCOLA DE VIDA de l’associació Ong. Imaginari. Nº ES4321000049630200341073 (Oficina CaixaBank Santa Coloma de Queralt, Tarragona). ATENCIÓ: Aquesta donació feta a través de la plataforma DONORBOX no la podràs deduir a hisenda. Però aquells donants que volen desgravar la seva aportació a la declaració de la renda trobareu com fer-ho a la informació que hem penjat al final del text principal (condicions de la donació). L’associació ONG Centre Cultural Imaginari Kiku Mistu, té com a objectiu les intervencions creatives, pedagògiques i socials per a un món millor. És una entitat sense afany de lucre, formada únicament per voluntaris, i que es finança exclusivament de donacions. Està inscrita al registre de Tarragona d’associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 18804, des de l’any 1996.
Beca per l'Steve

ET PRESENTEM L'STEVE

L'Steve és un jove de 22 anys que está sol a la vida. És un bon noi, amb un gran cor. Com tots els joves de la seva edat té molts somnis de futur, (vol ser socorrista, jugador de basquet, i fins i tot model...). Fa uns anys la seva família va patir un desnonament i l'Steve es va veureobligat a viure durant anys al carrer. Això li ha provocat una malaltia mental que a dia d'avui l'impossibilita de tirar endavant tot sol (no pot estudiar ni treballar). En aquests moments l'Steve és totalment dependent i necessita un acompanyament molt proper i de llarg termini. Per acabar de complicar la seva situació, i malgrat porta a Catalunya des dels 5 anys d'edat, a causa de la desordre familiar, encara no te papers. 

Ara a la Llar-Escola de Vida ha trobat un entorn de capacitació adequat per a ell  ("família", cura, atenció...) que necessita per poc a poc curar-se, empoderar-se i algun dia, si és possible, tornar a ser autònom. De moment viurà a Segura doncs encara no està en condicions per poder viure sol amb els altres estudiants que són autosuficients. 

Si l'Steve perd l'oportunitat de la Llar-Escola de Vida el seu destí inevitable és malviure al carrer, i emmalaltir irremeiablement. 

És per això que fem aquesta crida urgent per aconseguir una beca mensual per a cobrir les seves despeses principals mensuals:  

  • Menjar (l'Steve és un adolescent corpulent que menja molt.....)
  • Roba (l'Steve usa talles especials degut a la seva alçada)
  • Atenció mèdica i pedagògica especialitzada
  • Desplaçaments diaris al metge i al centre de dia a Igualada
  • Desplaçaments setmanals al centre de patologies duals Egueiro al priorat. 

Com saps, la nostra associació és una petita ong privada, independent, sense afany de lucre i només assistida per persones voluntàries que precisament per això pot arribar allà on altres no arriben. 

Només comptem amb tu, ajuda'ns a ajudar a l'Steve.


Gràcies

Francesc Eudald Molina "Kiku Mistu Thou"

Director

606974061

[email protected] 

www.llarescoladevida.org

CONDICIONS DE LA DONACIÓ

_ATENCIÓ: Aquesta donació feta a través de la plataforma DONORBOX no la podràs deduir a hisenda. 

Però aquells donants que volen desgravar la seva aportació a la declaració de la renda poden fer la donació a través de la Fundació Cívica Esperanzah.

A fi i efecte que us doneu d’alta i puguem enviar-vos els certificats de donació a final d’any, cal que entreu a aquesta adreça web 

https://llarescoladevida.org/donar-se-dalta-com-a-donant/ on hi trobareu les instruccions per donar-vos d'alta i fer la donació.