Salvant lo delta

€ 329.73

Recaudado

Donaciones

€ 500,000

Objetivo

La Taula de Consens, formada pels Ajuntaments de l’Aldea, l’Ampolla, Amposta, Camarles, Deltebre, Sant Jaume d’Enveja i Sant Carles de la Ràpita, i les Comunitats de Regants del Delta -Comunitat de Regants Sindicat Agrícola de l’Ebre i Comunitat General de Regants de la Dreta de l’Ebreengega una campanya de recollida de donatius per tal de col·laborar en el seu treball com a instrument de defensa del territori enfront la regressió i altres problemàtiques que afecten o puguin afectar a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del delta de l’Ebre.


Actualment la Taula de Consens es finança amb les aportacions dels socis fundadors. No obstant aquests ingressos, les necessitats del delta de l’Ebre són tan grans que tota ajuda serà ben rebuda i es destinarà, principalmentdefensar i promoure totes aquelles accions que, davant de qualsevol amenaça com el canvi climàtic, tinguin per finalitat reduir la vulnerabilitat i el risc per a les persones, protegir els béns i les activitats socioeconòmiques potencialment afectats i conservar i restaurar la integritat delsistemes ambientals amenaçats.


Recordeu que els donatius gaudeixen dels beneficis fiscals recollits en la Llei 26/2014 per la  qual les persones físiques o empreses tenen dret a deduir els donatius a la declaracióde la Renda o Societats. 

Elige la cantidad Información Pago
Una cuenta de donante se crea automáticamente para donaciones recurrentes. La información de configuración de la cuenta se le enviará por correo electrónico.
Puedes ingresar en cualquier momento para modificar tu donación recurrente
Por favor corrige los errores.
Código CVVLos 3-4 dígitos detrás de tu tarjeta de crédito

Puedes ingresar en cualquier momento para modificar tu donación recurrente