Η ανεξαρτησία μας είναι η δύναμή μας! Στήριξέ μας!

Η Πρωτοβουλία Νέων είναι μια ανεξάρτητη οργάνωση που ως σκοπό έχει την κινητοποίηση της νεολαίας πάνω σε διάφορα θέματα που αφορούν -μεταξύ άλλων- την κοινωνία, την εκπαίδευση, την πολιτική και την κλιματική αλλαγή.


Η ανεξαρτησία μας είναι ξεκάθαρη συνεπώς ξεκάθαρο είναι και το ότι δεν λαμβάνουμε χρήματα από κανένα πολιτικό κόμμα ή άλλη οργάνωση (π.χ. lobby). Για τον λόγο αυτό, η οικονομική ευημερία της οργάνωσής μας εξαρτάται στα μέλη και στους φίλους μας. 


Βοήθησε την Πρωτοβουλία Νέων να παραμείνει ανεξάρτητη! 


Στήριξε το έργο εκατοντάδων νέων σε όλη την χώρα!


Περισσότερες πληροφορίες για εμάς:


Είμαστε νέοι, μαθητές και φοιτητές, που παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο. Ασχολούμαστε με ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση, την οικολογία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνία γενικότερα. 


Μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει να ενώσουμε πάνω από 600 νέους σε όλη την χώρα γύρω από τον κοινό μας σκοπό. 


Όσον αφορά την παιδεία, έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε μία αισθητή παρουσία στον χώρο των μαθητικών κινητοποιήσεων και διεκδικήσεων. Ο Τομέας Παιδείας της Πρωτοβουλίας δεν διστάζει να βγάλει θέσεις σχετικές με τις αλλαγές στην παιδεία αλλά και με το εκπαιδευτικό σύστημα γενικότερα. 


Το μεγαλύτερό μας κατόρθωμα στον χώρο της παιδείας είναι να βοηθήσουμε μαθητές οι οποίοι έμειναν αποκλεισμένοι από την προετοιμασία για τις Πανελλήνιες στην αρχή της καραντίνας του 2020. 


Με ένα ανοιχτό κάλεσμα σε εθελοντές, καταφέραμε να ενώσουμε καθηγητές με μαθητές οι οποίοι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα σε κάποιο φροντιστήριο και με το κλείσιμο των σχολείων έμειναν χωρίς βοήθεια. 


Το σχετικό μας κάλεσμα: εδώ


Όσον αφορά την οικολογία, πρόσφατα ανακοινώσαμε το πρόγραμμά μας για την οικολογία και το περιβάλλον.


Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.


Παράλληλα, τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε συμμετάσχει στην οργάνωση των μαθητικών κινητοποιήσεων για το κλίμα και την κλιματική αλλαγή σε συνεργασία με την οργάνωση Fridays For Future. Συνεχίζουμε, επίσης, την οργάνωση καθαρισμών και αναδασώσεων σε όλη την χώρα.
 

Choose amount Information Payment
A donor account is created automatically for recurring donations. Account setup info will be emailed to you.
You can log in to edit your recurring donation any time
Please fix the errors above.
CVC CodeThe 3-4 digits on the back of your credit card

You can log in to edit your recurring donation any time