Project BinnenkijkenLees jij de verhalen van project BINNENKIJKEN  ook graag en zou je willen bijdragen aan ons werk? Te gek, want dat kan nu door een donatie over te maken. Hiermee zijn wij als Zzp’ers enorm geholpen in deze onzekere tijden. Op naar nog veel meer mooie verhalen! 


We hebben dit project opgezet, omdat we in deze uitdagende tijd graag de verhalen van mensen in Oost Gelre in beeld willen brengen. Iedereen heeft een uniek verhaal en juist als we fysiek afstand moeten nemen kunnen verhalen ervoor zorgen dat we ons op andere vlakken meer verbonden voelen. Een schot in de roos, bleek, want in de afgelopen weken deelden we al tal van prachtige verhalen en hebben we zulke mooie reacties gehad op de kwetsbaarheid en ‘echtheid’ die mensen met ons deelden. En de mensen die in beeld zijn gebracht waren stuk voor stuk overweldigd door de lieve reacties die zij dan weer kregen. Hoe fijn! 


Nu delen wij, Anja en Jantien, het liefst verhalen van anderen, maar leek het ons handig dat je ook ons verhaal een beetje kent. Beide zijn we Zzp'ers met een enorme passie voor het ‘losmaken’ en delen van persoonlijke verhalen die raken. In beeld, op papier of in persoon. Dit is ons werk, maar op dit moment is een groot deel van ons werk komen te vervallen. Veel opdrachten staan ‘on-hold’ of worden afgezegd, omdat alles even onzeker is of omdat we letterlijk niet ‘de boer op kunnen’. Jantiens evenementen kunnen niet doorgaan en we hebben uiteraard geen idee wanneer we allebei weer vol aan de bak kunnen met ons gebruikelijke werk. 


Ondertussen richten we ons op het BINNENKIJKEN project, wat op z’n zachts gezegd een beetje uit de klauwen is gelopen (op een hele positieve manier) en waar we bijna een dagtaak aan hebben. We doen dit vrijwillig, omdat we voelen dat hier behoefte aan is en omdat we zelf veel voldoening halen uit het werk. Dit willen we graag vrijwillig blijven doen, zodat iedereen met een mooi verhaal dit met ons kan delen, en zodat iedereen ook kan genieten van elkaars openheid. Wel willen we jou graag de gelegenheid geven om ons te steunen door een donatie te maken. Hiermee zijn wij enorm geholpen.

Kies een bedrag Informatie Betaling
Los de fouten op.
CVC CodeDe 3-4 cijfers op de achterkand van uw creditcard
Gebruik de postcode van uw creditcard factuuradres

iDEAL

Je hebt de banknaam nog niet gekozen.

Door uw IBAN te verstrekken en deze betaling te bevestigen geeft u toestemming aan (A) Project Binnenkijken en Stripe, onze betalingsprovider, een opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening te debiteren en (B) uw bank om een bedrag van uw rekening te debiteren overeenkomstig de opdracht van Project Binnenkijken. U heeft ondermeer het recht op terugboeking door uw bank conform de met uw bank overeengekomen voorwaarden. Een verzoek tot terugboeking moet ingediend worden binnen 8 weken vanaf de datum waarop uw rekening werd gedebiteerd.


Project Binnenkijken is een vrijwilliger project van Anja Onstenk Beeld & Creatie i.s.m. Jantien Klein Ikink. Wilt u meer informatie neem dan contact op via [email protected]