Donorbox Academy: online cursus voor non-profitorganisaties

Ontdek hoe online cursussen non-profitorganisaties kunnen versterken. Leer hoe deze cursussen waardevolle kennis en vaardigheden bieden om effectiever fondsen te werven, vrijwilligers te werven en de missie van jouw organisatie te bevorderen. Ontdek de voordelen van online leren en hoe het de groei en impact van non-profitorganisaties kan stimuleren.

3 minutes read
Donorbox Academy: online cursus voor non-profitorganisaties

Of je nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste newbie, er is altijd iets onontgonnen te leren in de snel veranderende non-profitsector. Van fondsenwerving tot marketing tot management – en nog veel meer – er zijn veel trucs en tools van het vak die de manier waarop je jouw missie dient, en kan verbeteren.

Het goede nieuws is dat je dankzij het wereldwijde web een onbeperkte hoeveelheid non-profitbronnen en onderwijs binnen handbereik hebt.

Het minder goede nieuws? Er zijn bijna te veel middelen beschikbaar. Hoe weet je welke het meest effectief zijn? En hoe vind je de tijd om van ze te leren?

Daarom zijn we verheugd om Donorbox Academy te introduceren, een steeds veranderend ecosysteem van kennis van non-profitorganisaties! In deze blog vertellen we je alles over deze nieuwe educatieve tool en de non-profitcursussen die het biedt, waaronder:

Wat is de Donorbox Academy?

Donorbox Academy is een geloofwaardige bron van online non-profitcursussen die non-profitprofessionals en vrijwilligers de vaardigheden en hulpmiddelen bieden die nodig zijn om fondsen te werven en anderen effectief te helpen. Elke cursus is ontworpen door een expert zonder winstoogmerk en is gericht op personen met alle ervaringsniveaus.

Onze cursussen kunnen webinars, workshops, begeleide opdrachten, deskundige coaching, gepersonaliseerd leren, handige tools en bronnen, de mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemde non-profitorganisaties en meer omvatten. We verzamelen al deze kennis op één plek en begeleiden je er doorheen, zodat je jouw beperkte tijd en middelen effectief kan gebruiken om toepasselijke vaardigheden te leren en een betere non-profitprofessional te worden.

Welke online nonprofit zijn nu beschikbaar?


De Academy is gestart met twee educatieve cursussen: 30 dagen tot je eindeaarscampagne en peer-to-peer fondsenwerving met Donorbox.
30 dagen tot uw eindejaarscampagne is onze eerste live cursus. Het combineert virtuele leersessies met wekelijkse tools, middelen en opdrachten om je in staat te stellen een effectieve en krachtige eindejaarscampagne te creëren. We zullen je door elke stap van het proces leiden en elke week als groep bij elkaar komen om je voortgang te bekijken en de volgende stappen door te nemen. Je sluit de cursus af met een volledig geplande eindejaarsinzamelingsactie. En je zult van die kersttaart kunnen genieten in de wetenschap dat je al maanden voorbereid bent!

De cursus 30 dagen tot je eindejaarscampagne van Donorbox Academy wordt ook erkend door CFRE International (Certified Fund Raising Executive) als kwalificerend voor vijf (5) CFRE Education-credits.

De pilot-livecursus start op 3 augustus, maar je kan nu al je stoel reserveren voor slechts $ 129! Deze speciale pilotprijs eindigt op de lanceringsdag, dus zorg ervoor dat je snel je plek boekt.

Peer-to-peer fondsenwerving met Donorbox, onze eerste gratis cursus, is nu beschikbaar en is een geweldige manier om onze Donorbox Academy uit te proberen als je nog niet klaar bent voor een betaalde cursus. Deze gedetailleerde cursus biedt een overvloed aan video’s, bronnen en sjablonen die je helpen bij het maken en uitvoeren van een effectieve peer-to-peer fondsenwervingscampagne.

Voor de toekomst staan ​​er nog meer cursussen gepland – als je een idee hebt voor een cursus, laat het ons dan weten via

 

Hoe kan ik starten ?

Als je aan de slag wilt, of meer wilt weten over Donorbox Academy en onze cursussen, ga dan vandaag nog naar academy.donorbox.org.

Zorg ervoor dat je vóór 3 augustus hier aanmeldt voor onze cursus 30 dagen tot uw eindejaars campagne om de scherp geprijsde proefprijs van $ 129 te ontvangen. Wanneer u zich vooraf registreert, krijgt u ook toegang tot informatie en bronnen voor de cursus. Hiermee kun je al aan de slag voordat de live cursus begint!

En als je meer wilt weten over peer-to-peer fondsenwerving, of als je gewoon een non-profit cursus wilt uitproberen voordat je iets koopt, klik dan hier om je aan te melden voor peer-to-peer fondsenwerving met Donorbox.

 

Onze conclusies

De tijd vinden om cruciale vaardigheden te leren en kennis op te doen over nieuwe tools kan moeilijk en overweldigend zijn als non-profitprofessional, of je nu nieuw bent in het veld of al jaren geld inzamelt.

Met Donorbox Academy hebben we het werk voor je gedaan! We hebben belangrijke informatie, bronnen, sjablonen en meer verzameld in begeleide educatieve cursussen waarmee u anderen beter kunt helpen.

Ga naar academy.donorbox.org om vandaag nog te leren en neem bij vragen contact op met . We hopen je te zien op de Academie!

Avatar foto

Terry is the Growth Lead The Netherlands for Donorbox. Passionated about online marketing and always happy to share the newest updates for Non Profits in The Netherlands.

  • linkedin
  • soundcloud

Join the fundraising movement!

Subscribe to our e-newsletter to receive the latest blogs, news, and more in your inbox.

Breng je Donatie ervaring naar een hoger niveau
Breng je Donatie ervaring naar een hoger niveau
Sluit je aan bij de 50.000+ non-profitorganisaties die al online geld inzamelen
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief per e-mail van nieuwe non-profitorganisatie artikelen en functie-updates. (U kunt zich op elk moment afmelden.)
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief per e-mail van nieuwe non-profitorganisatie artikelen en functie-updates. (U kunt zich op elk moment afmelden.)
Join a 30min Demo to see how Donorbox can help you reach your fundraising goals!
Join a 30min Live Demo to see how Donorbox can help you reach your fundraising goals!