KRISTIANSTADS NATIONS GIVARTJÄNST

Tjo!


Under alla dess år har Kristianstads nation varit en underbar mötespunkt för göingar av alla slag. En plats där starka vänskapsband knyts och en plats för nya upplevelser. För många har nationen varit hemmet hemifrån och platsen som bidrog med de härligaste minnena under studietiden. Vi är helt enkelt många som håller Kristianstads nation nära hjärtat!


Nationen står nu inför en spännande framtid med mängder av olika projekt på horisonten, stora som små. Allt ifrån mindre renoveringar i Gillis till byggnationen av två nya hus. Gemensamt är att alla projekt har som mål att vidare utveckla vår verksamhet och förbättra upplevelsen för våra medlemmar och gäster. 


Om du vill hjälpa till och se till att våra visioner kommer till liv finns nu denna möjlighet. Genom att bli månadsgivare hjälper du nationen att fortsätta vara den härliga mötespunkt i Lund den alltid varit, och säkrar att även nästa generations krischaniter får uppleva allt det speciella nationen har att erbjuda.


Soliga hälsningar,

Kristianstads nation

Choose amount Information Payment
A donor account is created automatically for recurring donations. Account setup info will be emailed to you.
You can log in to edit your recurring donation any time
kr

Please fix the errors above.

Kristianstads nation är en studentnation vid Lunds universitet,etablerad redan 1890, som verkar inom ramen för offentlig verksamhet. Kristianstads nations verksamhet regleras av svensk och europeisk lagstiftning. För mer information, vänligen kontakta nationens styrelse per mail via [email protected]