Kantlijn

Schrijverscollectief Kantlijn bestaat uit veelal ontheemde en soms kwetsbare mensen die hun talent in het schrijven van (korte) verhalen en gedichten willen ontwikkelen en daarmee naar buiten willen treden door middel van publicaties en podiumoptredens.


Kantlijn draait op vrijwilligers en biedt wekelijkse schrijfworkshops waarin deelnemers onder leiding van professionele schrijvers hun creatieve schrijftalent ontwikkelen. De workshops vinden plaats op een levendige locatie in Amsterdam West.

Kies een bedrag Informatie Betaling
Voor terugkerende donaties wordt automatisch een account aangemaakt. Account gegevens worden meteen naar u gemaild.
U kunt op elk gewenst moment inloggen om uw terugkerende donatie te bewerken
Los de fouten op.
CVC CodeDe 3-4 cijfers op de achterkand van uw creditcard
Gebruik de postcode van uw creditcard factuuradres

iDEAL

Je hebt de banknaam nog niet gekozen.

Door uw IBAN te verstrekken en deze betaling te bevestigen geeft u toestemming aan (A) Schrijverscollectief Kantlijn en Stripe, onze betalingsprovider, een opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening te debiteren en (B) uw bank om een bedrag van uw rekening te debiteren overeenkomstig de opdracht van Schrijverscollectief Kantlijn. U heeft ondermeer het recht op terugboeking door uw bank conform de met uw bank overeengekomen voorwaarden. Een verzoek tot terugboeking moet ingediend worden binnen 8 weken vanaf de datum waarop uw rekening werd gedebiteerd.

U kunt op elk gewenst moment inloggen om uw terugkerende donatie te bewerken


Stichting Schrijverscollectief Kantlijn is een culturele ANBI, wat betekent dat je donatie volledig aftrekbaar is. Meer informatie hierover vind je op https://www.belastingdienst.nl