Juntes Catalunya Casamance - Projecte Hospital Bignona

Hospital Bignona

El nostre 1r projecte com a associació és en l’àmbit de la salut, concretament a l’Hospital de Bignona. La regió de Bignona engloba una població de més de 200.000 habitants. El poble de Bignona es troba a 33km de Ziguinchor, la capital de Casamance (Senegal). Dins d’aquest poble es troba l’Hospital de Bignona el qual és l’hospital referent d’una extensió de terreny enorme, amb moltes zones rurals. 

Durant el 2019 hi hem anat diverses vegades, hem visitat l’hospital, els hem explicat el projecte, ens han explicat les seves necessitats i prioritats i els hem fet entrega de tot el material sanitari que hem obtingut a través de col·laboracions. Des de llavors no hem deixat de recollir material que ens han donat a domicilis particulars, empreses i hospitals, i els hi hem fet arribar personalment.


Sabem però que la seva màxima prioritat és a nivell d’urgències i emergències. En la situació actual a la regió de Bignona (no només l’hospital sinó també totes les zones rurals), no disposen de cap ambulància en bon estat.

El nostre objectiu com a associació és donar una cara nova a l’hospital, actualment està força deteriorat i molta gent no entra per por a no sortir-ne. Aconseguir ambulàncies, tenim l’oportunitat d’arreglar-ne una i enviar-la amb un container.

Aconseguir un fons econòmic a través de la plataforma de micromecenatge per fer-ho possible i aprofitar el mateix container per incloure material divers del qual ja disposem i seguim buscant (lliteres, cadires de rodes…). Amb tot això volem iniciar una coordinació d’emergències per disminuir la mortalitat.

Som conscients que és un objectiu molt ambiciós i no serà ràpid ni tampoc fàcil, però sabem que entre tots, tot és possible.

 

Podem comptar amb tu?

Choose amount Information Payment
A donor account is created automatically for recurring donations. Account setup info will be emailed to you.
You can log in to edit your recurring donation any time
Please fix the errors above.
CVC CodeThe 3-4 digits on the back of your credit card

You can log in to edit your recurring donation any time


Donor Wall1

Ernest

Big up Casamance!