Voordelen van een iDEAL donatie integratie via Donorbox

Donorbox Dashboard

Donorbox Dashboard

Via het Donorbox dashboard kunt u makkelijk al uw transactiedata exporteren naar verschillende bestandsformaten voor uw boekhouder of boekhoudprogramma. Kortom, met Donorbox kunt u alle donatie data makkelijk inzien en delen. Wie is de donateur, totaal aantal donaties etc.

Slimme API integraties

Slimme API integraties

Er is maar 1 klik nodig om een terugkerende iDEAL donatie in te stellen. Er is geen registratiescherm of meer informatie vereist.

Maandelijks, jaarlijks, wekelijks terugkerende iDEAL donaties

Maandelijks, jaarlijks, wekelijks terugkerende iDEAL donaties

Onze slimme en simpele API zorgt ervoor dat de integratie robuust is en hoge transactievolumes aankan en kan koppelen aan bijvoorbeeld Malchimp, Salesforce en Zapier. Makkelijk en binnen 15 minuten kan alles al opgezet zijn.

Krachtig en effectief donatieformulier

Terugkerende donatieformulieren voor non-profitorganisatiesFondsenwerving zonder winstoogmerk - DonatieformulierDonatieverwerkingDonatieformulier

Werk samen met uw favoriete apps

Klik op het logo om te zien hoe onze software voor fondsenwerving is geïntegreerd

Betaling
StripePaypalIdeal
CMS / webplatforms
WordpressSquarespaceWixWeebly
Add-ons
MailchimpDouble DonationZapierSalesforce

Maak specifieke iDEAL donatie campagnes

Donateurs betalen de kosten

Donateurs betalen de kosten

Geef donateurs de mogelijkheid om de verwerkingskosten van hun iDEAL donatievs te betalen. De kosten worden erbij opgeteld, zodat er slechts 1 iDEAL donatie wordt verwerkt.

Ons Popup donatie formulier is verkrijgbaar in 11 talen

Ons Popup donatie formulier is verkrijgbaar in 11 talen

Ook als u als Non Profit internationaal opereert is Donorbox een goede optie. Donorbox ondersteunt 11 verschillende talen - Engels, Spaans, Chinees, Duits, Frans, Italiaans, Italiaans, Portugees, Nederlands, Deens, Japans en Zweeds. Ook pakt het systeem automatisch de taal op waar de donateur is gevestigd en zal het formulier in de lokale taal te zien zijn wat nog meer vertrouwen geeft.

Donateur Muur

Donateur Muur

Toon al uw berichten en commentaren van donateurs op de eigen Donateurmuur van uw campagne. Bijvoorbeeld: Lisa heeft 5 euro gedoneerd. Ook kan elke donateur kiezen om anoniem te doneren.

Delen via Social Media

Delen via Social Media

Deel uw campagne op Facebook, Twitter en LinkedIn om meer interesse te wekken en de bekendheid te vergroten.

FAQ

Wat is iDEAL?

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 70% van de Nederlandse donateurs gebruikt het voor het online doneren. Het is de meest betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. Donateurs maken geld over vanaf hun eigen rekening, via het online bankproduct van hun eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling die niet teruggedraaid kan worden door de donateur. De bank van de klant garandeert verder de veiligheid van de transactie.

Met welke banken kan je met iDEAL doneren?

iDEAL is naadloos geïntegreerd met de online bankomgevingen van de 10 grootste Nederlandse consumentenbanken. Klanten van deze banken kunnen gebruikmaken van de online bankproducten om betalingen te voldoen. Deelnemende banken zijn momenteel ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Hoe werkt iDEAL?

Klanten betalen vanuit de online bankomgeving van hun eigen bank. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door de bank van de klant. In onze donatie checkout kiezen klanten voor iDEAL en hun bank. Hierna worden ze doorgestuurd naar de online bankomgeving van hun bank en gevraagd in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, de klant hoeft de betaling alleen te bevestigen. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct en wordt de klant teruggestuurd naar de donatiepagina.

Meer dan 80.000 organisaties uit 96 landen gebruiken onze Donorbox software fondsenwerving.

HERIOT WATT UNIVERSITYHERIOT WATT UNIVERSITYHabitat for Humanity of Ventura CountyHabitat for Humanity of Ventura CountyMake A WishMake A WishCode voor AmerikaCode voor AmerikaClub voor jongens en meisjesClub voor jongens en meisjesSAMASAMA
Europese vlagEuropese vlagMexicaanse vlagMexicaanse vlagVlag van het Verenigd KoninkrijkVlag van het Verenigd KoninkrijkCanadese vlagCanadese vlagAustralische vlagAustralische vlagDuitse vlagDuitse vlagVlag van de Verenigde Staten van AmerikaVlag van de Verenigde Staten van AmerikaFranse vlagFranse vlag ALLE ONDERSTEUNDE LANDEN