Doneaza Recurent

Chiar daca situatia in lume devine tot mai apasatoare, animalele au in continuare nevoie de noi aici si acum. Sterilizam in medie 220 de catei si pisici pe luna, iar solicitarile din partea celor care ingrijesc animalute pe strada sau doresc sa sterilizeze animalele proprii sunt in continua crestere, semn ca munca noastra de informare si constientizare din toti acesti ani a dat roade. Dar pentru a putea continua, pentru a nu refuza pe cei care ne roaga sa sterilizam, pentru ca sa nu mai fie pui nedoriti abandonati pe strada, avem nevoie de VOI. 
Avem nevoie de 1000 de oameni care sa ne fie alaturi, care sa devina membri cotizanti si care sa inteleaga de ce e vital sa sterilizam. Important in aceiasi masura pentru oameni si animale. Pentru animale sa nu se nasca doar ca moara in chinuri, pentru oameni ca sa nu fie martorii acestor imagini si sa traiasca intr-un oras in care viata e respectata. 
Din dorinta de a ajuta tot mai mult am acumulat datorii foarte mari, care ne-au constrans sa luam o decizie: ori reducem drastic numarul de sterilizari al pisicilor comunitare din oras si al cainilor si pisicilor de la tara, ori gasim solutii noi sa continuam ceea ce pana acum a dat rezultate extraordinare!
Chiar daca facem tot posibilul sa strangem cat mai multe fise de 3,5%, facem campanii de strangeri de fonduri sau evenimente si rugam pe cei care ne solicita ajutorul sa doneze dupa posibilitati, cheltuielile pentru sterilizari au ajuns sa ne depaseasca cu mult posibilitatile. 
Prin activitatea noastra de peste 10 ani am reusit sa reducem numarul cainilor comunitari si al cainilor abandonati, am sterilizat mii de pisici comuniate. In 2015 am convins primaria sa adopte un HCL care este in beneficiul tuturor cainilor cu stapan ( acces in toate zonele publice, acces in mijloacele de transport in comun, etc.). Avem convingerea ca am facut o diferenta in viata si bunăstarea oamenilor si animalelor din Cluj. Toate acestea au fost posibile datorita susținerii voastre. 
Ne dorim sa ne continuam activitate, iar pentru asta facem apel la sufletul si deschiderea voastra. Contributia fiecarui om face o diferenta imensa pentru animale si intreaga comunitate, iar daca doriti si puteti sa deveniti membru cotizant va rugam sa ne scrieti un mesaj. Va multumim!
Choose amount Payment Information Payment

Avem nevoie de ajutorul tau! Orice suma este importanta in a ne continua munca!

A donor account is created automatically for recurring donations. Account setup info will be emailed to you.
You can log in to edit your recurring donation any time
Lei

Choose a payment option:

More Options

One-timeMonthly

Please fix the errors above.
By using Apple Pay, you will provide your name, e-mail and address.
By using Google Pay, you will provide your name, e-mail and address.
CVC CodeThe 3-4 digits on the back of your credit card

You can log in to edit your recurring donation any time


Asociatia NUCA - Animal Welfare Cod fiscal : 29 265 286