Donació a Pirates de Catalunya

Hola pirata!


Pirates de Catalunya té un repte important. Aconseguir regidors allà on ens presentem, i dur un pirata català a Europa. I per aconseguir això necessitem dues aportacions essencials: diners i voluntaris.


Som un partit peculiar en molt sentits: no ens financien els bancs, funcionem a base de voluntariat, i no tenim càrrecs orgànics que cobrin dels nostres impostos. Amb tot això al cap, quan volem fer campanya necessitem voluntaris que ens ajudin amb tot tipus de tasques (comunicatius, creatius, executors o brigades de persones enganxant cartells), i necessitem diners per poder fer aquestes campanyes. I en els dos casos, les persones fan una donació a Pirates, en temps o en diners.


Segurament tinguis dubtes sobre si has de fer o no un donatiu, i et donarem dues bones raons per fer-lo:

    

    - El teu donatiu en forma de voluntari et farà créixer com a persona, viure una campanya electoral per dins, i participar de tota la nostra activitat, ajudant-nos a dur a un pirata català al Parlament Europeu o al teu ajuntament.

    - El teu donatiu econòmic desgrava. Sí, també ajuda a que duguem un pirata català a Brussel·les, però desgrava.

    

I si a hores d'ara no tens clar com ens pots ajudar, també pots fer microcampanya parlant de nosaltres, del nostre programa i dels nostres candidats, a les teves xarxes socials: al Twitter, al Facebook, al grup de pares de l'escola a Whatsapp... ajuda'ns a fer créixer la llavor pirata en d'altra gent. Ja saps, pirateja la teva comunitat!


Tant si tens dubtes, com si vols ajudar-nos d'alguna manera, posa't en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic [email protected] O envia'ns un missatge directe de Twitter. Tenim els nostres canals de comunicació oberts a tu!


Salut i rom, pirata! I gràcies, moltes gràcies per endavant!


Choose amount Information Payment
A donor account is created automatically for recurring donations. Account setup info will be emailed to you.
You can log in to edit your recurring donation any time

Please fix the errors above.
CVC CodeThe 3-4 digits on the back of your credit card

SEPA Debit
In compliance for SEPA Direct Debit network regulations the following address fields are mandatory.
By providing your payment information and confirming this payment, you authorise (A) Pirates de Catalunya and Stripe, our payment service provider, to send instructions to your bank to debit your account and (B) your bank to debit your account in accordance with those instructions. As part of your rights, you are entitled to a refund from your bank under the terms and conditions of your agreement with your bank. A refund must be claimed within 8 weeks starting from the date on which your account was debited. Your rights are explained in a statement that you can obtain from your bank. You agree to receive notifications for future debits up to 2 days before they occur.

You can log in to edit your recurring donation any time


Recorda posar les dades següents a l’hora de fer el teu donatiu. En cas de no fer-ho, la donació seria il·legal i no podríem emprar aquests diners: Nom i cognoms Document Nacional d’Identitat