Donació a Pirates de Catalunya

Hola pirata!


Pirates de Catalunya té un repte important. Aconseguir regidors allà on ens presentem, i dur un pirata català a Europa. I per aconseguir això necessitem dues aportacions essencials: diners i voluntaris.


Som un partit peculiar en molt sentits: no ens financien els bancs, funcionem a base de voluntariat, i no tenim càrrecs orgànics que cobrin dels nostres impostos. Amb tot això al cap, quan volem fer campanya necessitem voluntaris que ens ajudin amb tot tipus de tasques (comunicatius, creatius, executors o brigades de persones enganxant cartells), i necessitem diners per poder fer aquestes campanyes. I en els dos casos, les persones fan una donació a Pirates, en temps o en diners.


Segurament tinguis dubtes sobre si has de fer o no un donatiu, i et donarem dues bones raons per fer-lo:

    

    - El teu donatiu en forma de voluntari et farà créixer com a persona, viure una campanya electoral per dins, i participar de tota la nostra activitat, ajudant-nos a dur a un pirata català al Parlament Europeu o al teu ajuntament.

    - El teu donatiu econòmic desgrava. Sí, també ajuda a que duguem un pirata català a Brussel·les, però desgrava.

    

I si a hores d'ara no tens clar com ens pots ajudar, també pots fer microcampanya parlant de nosaltres, del nostre programa i dels nostres candidats, a les teves xarxes socials: al Twitter, al Facebook, al grup de pares de l'escola a Whatsapp... ajuda'ns a fer créixer la llavor pirata en d'altra gent. Ja saps, pirateja la teva comunitat!


Tant si tens dubtes, com si vols ajudar-nos d'alguna manera, posa't en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic [email protected] O envia'ns un missatge directe de Twitter. Tenim els nostres canals de comunicació oberts a tu!


Salut i rom, pirata! I gràcies, moltes gràcies per endavant!


Elige la cantidad Información Pago
Una cuenta de donante se crea automáticamente para donaciones recurrentes. La información de configuración de la cuenta se le enviará por correo electrónico.
Puedes ingresar en cualquier momento para modificar tu donación recurrente

Por favor corrige los errores.
Código CVVLos 3-4 dígitos detrás de tu tarjeta de crédito

Puedes ingresar en cualquier momento para modificar tu donación recurrente


Recorda posar les dades següents a l’hora de fer el teu donatiu. En cas de no fer-ho, la donació seria il·legal i no podríem emprar aquests diners: Nom i cognoms Document Nacional d’Identitat