Bovenwijz

Bij de Bovenwijz sessies gaat het om zowel zelfstandig en gezamenlijk kennis op doen over verschillende en uiteenlopende onderwerpen. Voor uitleg en nader toelichting zijn er begeleiders aanwezig. Bij Bovenwijs gaat het om het bevorderen van ons bewustzijn door kennis en wijsheid over te dragen voor een beter balans tussen lichaam, gedachten en ziel. Door bijeenkomsten te organiseren ten behoefte voor het bevorderen van de kwaliteit van je bewustzijn.


Bovenwijz is een methode die sinds 2008 wordt toegepast bij de ZSAlliance Tempel om jongeren dichter tot hunzelf te laten komen tot een betere ontwikkeling. De methode is samengesteld door de oprichter van de stichting, A. Lin. Door het prikkelen van het intellect en het toepassen van normen en waarden op een adequate manier is Bovenwijz een prima methodiek om jongeren te bereiken.

Kies een bedrag Informatie Betaling

Bedankt voor je deelname aan de Bovenwijz sessies.

Kies uw land
  Kies uw staat / provincie
   Los de fouten op.
   CVC CodeDe 3-4 cijfers op de achterkand van uw creditcard

   iDEAL

   Je hebt de banknaam nog niet gekozen.

   Door uw IBAN te verstrekken en deze betaling te bevestigen geeft u toestemming aan (A) ZSALLIANCE en Stripe, onze betalingsprovider, een opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening te debiteren en (B) uw bank om een bedrag van uw rekening te debiteren overeenkomstig de opdracht van ZSALLIANCE. U heeft ondermeer het recht op terugboeking door uw bank conform de met uw bank overeengekomen voorwaarden. Een verzoek tot terugboeking moet ingediend worden binnen 8 weken vanaf de datum waarop uw rekening werd gedebiteerd.