A smile for every child at Tet

Thanks to the unceasing effort of Nun Phuoc Thien the Uu Dam Orphanage was established and has been a home for orphanage children for 15 years. On the first days, they adopted 6 kids, until now the quantity is up to 50 children living there. With the love, support, and help of the orphanage, children always try their best and obtain remarkable achievements such as seven of them passed entrance exam to Hue University, 6 of them graduated and got a good job. The others continue to study hard. 


Understanding their difficulty situation as well as the spirit of overcoming difficulties, in 2013 CTG has sent a German volunteer teaching them English and simultaneously supported the orphanage.


Another spring is coming, surely all of us are exciting to reunite in happiness and enjoy love with family and friends. However, there are still unfortunate lives in need of help in order to be able to have better Tet – and a better Chance in life.


With the aim of bringing new clothes for children to celebrate traditional Tet holiday, we are going to help. Each 15 euro from you will help a kid having new clothes in this Tet. Other donations help to buy schooling materials. Please click on this link and tell others about our action. https://donorbox.org/chance-to-grow-e-v-unterstutzen. Like always since ten years, every donation reaches the children – check this out on our homepage.


CTG wishes you and your family lots of health, joy, and luck in the new year. On behalf of the children receiving new clothes and hope from your generosity, thank you so much!


Dưới những nỗ lực không ngừng nghỉ của sư cô Thích nữ Phước Thiện và các nhà hảo tâm, từ một mảnh đất bị bỏ hoang suốt 30 năm tại thôn Vinh Vệ, xã Phú Mỹ, huyện Phú Vang, Thừa Thiên Huế - một trong những xã nằm trong danh sách xã đặc biệt khó khăn của tỉnh, Cô nhi viện Ưu Đàm đã được thành lập và trở thành mái ấm cho các em mồ côi trong suốt 15 năm qua. Vào những ngày đầu tiên, bà nhận nuôi 6 em nhỏ, hiện tại số lượng các em sinh sống trong viện là 50 em. Được sự yêu thương, đùm bọc, giúp đỡ của cô nhi viện, các em luôn cố gắng không ngừng và đạt được những thành tích đáng kể: 7 em đã thi đỗ vào các trường của Đại học Huế, 6 em đã tốt nghiệp và có việc làm ổn định. Các bé nhỏ hơn vẫn đang tiếp tục chăm chỉ học tập.  


Hiểu được hoàn cảnh khó khăn cũng như tinh thần vượt khó của các em, Năm 2013, Chance to grow đã gửi 1 tình nguyện viên người Đức đến dạy tiếng Anh cho các em trong 3 tháng hè và đồng thời hỗ trợ viện nâng cao chất lượng bữa ăn hằng ngày cho các em với hi vọng có thể đóng góp một phần nhỏ sức lực và mang tới cơ hội thực sự cho các em trong cuộc sống. 


Một mùa xuân nữa lại đến, chắc hẳn chúng ta ai ai cũng háo hức đón chờ một mùa xuân mới, cùng nhau sắm sửa đồ mới, sum vầy, đoàn tụ trong hạnh phúc, yêu thương bên gia đình và bạn bè. Tuy nhiên, vẫn còn đó những mảnh đời bất hạnh, những em nhỏ của cô nhi viện Ưu Đàm đang cần sự giúp đỡ để có thể có được một cái Tết trọn vẹn hơn. 


Với mục đích mang tới những chiếc áo mới cho các em vui đón tết cổ truyền, Chance to grow sẽ triển khai chương trình Tết 2019 và hi vọng nhận được sự hỗ trợ, giúp đỡ từ các nhà hảo tâm. Với mỗi 15e, bạn sẽ giúp 1 em nhỏ có áo mới trong dịp tết này. 


Chance to grow chúc bạn và gia đình có thật nhiều sức khỏe, niềm vui và may mắn trong năm mới. Thay mặt cho các em nhỏ sẽ nhận được áo mới từ tấm lòng hảo tâm của bạn, xin chân thành cảm ơn!

Choose amount Information Payment
A donor account is created automatically for recurring donations. Account setup info will be emailed to you.
You can log in to edit your recurring donation any time
Please fix the errors above.
CVC CodeThe 3-4 digits on the back of your credit card
Enter the Zip/Postal code for your credit card billing address

You can log in to edit your recurring donation any time